Sådan Forbered dig på Laser Hair Removal

Som en varig metode til at komme af med uønsket hår, laser hårfjerning er en ganske populær trend i disse dage. Hvis du har besluttet at deltage i permanent hårfjerning vognen, først følge disse forslag til, hvordan at forberede dig til laser hårfjerning.

Trin 1

Vide præcis, hvad der er involveret i proceduren. Før du går ind i en hvilken som helst procedure, er det vigtigt, at du ved, hvad du kan forvente både under og bagefter. Tal med din læge om den standard laser hårfjerning procedure. Og også være sikker på at diskutere noget, der potentielt kan gå galt under proceduren, og selv under dit opsving. Intet bør komme som et chok for dig efter din laser hårfjerning procedure, hvis din læge ordentligt har informeret dig om processen.

Trin 2

Undgå garvning før din udnævnelse. Hvis du har en tan i de få ugerne op til din laser hårfjerning udnævnelse, lad det falme. Naturlig eller kunstig, kan din tan føre til komplikationer efter du går under laseren. Du kan undgå de store komplikationer med denne procedure ved at mindske din eksponering for solen. Bare rolig damer - du vil blive hårfri og bakke ud lounging i solen i et par dage.

Trin 3

Fjern så meget hår som du kan et par dage forinden. Processen med laser hårfjerning indebærer behandling hårsækken selv. Enhver hår, der er over huden vil mindske virkningerne af denne procedure. Så gør hvad du kan for at få de bedste resultater ved at komme af med så meget hår som du kan i dagene op til din udnævnelse. Når det er sagt, er der nogle anbefalede måder at gøre (og ikke gøre) dette. Barbering din hud eller det anbefales at bruge en mild hårfjerningsmiddel, mens plukning, voksning og elektrolyse er ikke. Den mildere din personlige hårfjerning metode, jo mindre forværret din hud være på dagen for din laser hårfjerning. Dette vil føre til en hurtigere genopretning med færre komplikationer.

Trin 4

Tag nogen ordineret medicin. Selv om det ikke altid er tilfældet, kan din læge anbefale og selv ordinere nogle antibiotika til dig før din laser hårfjerning sessioner. Dette er simpelthen en forebyggende foranstaltning, som reducerer risikoen for infektion efter behandlingen. Selvfølgelig skal du kontakte din læge, hvis du ikke er sikker på at tage visse medikamenter. Men det er en god ide at være proaktiv med din laser hårfjerning helbredelse ved at tage antibiotika forhånd.

Trin 5

Forbered dig mentalt. Selvom du har gjort alle de fysiske forberedelse til din laser hårfjerning session, du stadig nødt til at forberede dig følelsesmæssigt. Nogle mennesker er ubehageligt med proceduren. Hvis du er en første-timer, kan dette være tilfældet for dig også. Selvom der er få risici og små (hvis nogen) bivirkninger, der undergår laser hårfjerning kan forårsage en masse angst i mennesker. Tag det roligt. Det er ikke så smertefuldt, som du synes, det er (nogle siger det gør ikke ondt på alle). Og efter du komme over det første chok af laseren selv og de skøre briller både dig og klinikeren nødt til at bære, vil du indse, at laser hårfjerning er en sikker og effektiv måde at slippe af med din uønskede hår.