Sådan Forbered dig på et konsulat Interview

Deres samtale er det sidste trin i at erhverve dit visum. På dette tidspunkt er det en make-or-break fase, så du vil have alt skal være perfekt. Ligesom en jobsamtale, du kan være nødvendigt at følge standard etikette: se selvsikker, altid se på intervieweren i øjnene og aldrig skælde ud. Boringen er omtrent det samme, men yderligere forberedelser er i orden.

 1. Altid kommer forberedt. Du kan være nødvendigt for at bringe en række dokumenter som bevis på din visumansøgning. Opdel dem i mapper og binder sikkert med en sag eller en plastik organisator.
 2. Prøv at gennemgå dine dokumenter "information og forudse, hvilke spørgsmål vil blive bedt om dig. Hvilke dele af dokumenter skal stryge ud?
 3. Du kan rollespil med nogen og handle ud hele interviewet. Prøv at sige ordene klart og enkelt. Stadig nervøs? Du kan bruge et spejl eller et videobånd til at se dig selv i løbet af mock interview. Har du tendens til at arch din pande eller bide dine negle? Intervieweren kan tage dem som tegn på, at du forlader sandheden eller du er for nervøs til at svare på en sammenhængende måde.
 4. Poler op nogle engelske udtaler eller nappe din grammatik. Uanset om du søger en anvende visum eller et visum tjeneste i Indien eller Kina, altid antage, at du er nødt til at tale engelsk. Generelt er det valgte sprog.
 5. Forbered et jakkesæt. Klæd konservativt og formelt men vær dig selv. Hvis du vil Chicago som studerende, kjole som sådan.
 6. Få en god nats søvn og gå til ambassaden tidligt. Giv rigelig godtgørelse af din tid. Lad ikke engang 5 minutter til trafik.
 7. Vær opmærksom, at din taske og / eller dine sko måske skal søges. Du kan også nødt til at forlade din mobiltelefon derhjemme, fordi det ikke er tilladt under interviewet.
 8. Så snart det er din tur til at blive interviewet, hilse intervieweren med selvsikre smil.
 9. Når siddende, placere begge dine fødder på gulvet. Vis at du er sikker og interesserede ved at læne lidt fremad. Men hvis din samtale stående op, ikke gå alt for fremad. Dette kan synes at være en aggressiv holdning til din intervieweren. Stå oprejst og ser selvsikker.
 10. Svar enkelt og direkte på en klar, selvsikker stemme. Altid giver sandfærdige svar på interviewet kan tapes og svarene registreres (som i tilfældet med kappes om et green card). Desuden vil intervieweren har sikkert hørt alle historierne folk har brugt i et forsøg på at få et visum. Han vil vide, hvis du lyver.
 11. Du må ikke svare på mere, end hvad der spurgt eller forklare mere end nødvendigt.
 12. Spørg dig intervieweren gentage spørgsmålet, hvis du ikke får det første gang.
 13. Hvis der er et spørgsmål, der starter med "hvad nu hvis", giv dig selv tid til at tænke over det, før han svarer.
 14. Vigtigst af alt, være sikker! Du kan videregive dette interview med flyvende farver. Tillid tæller for meget i løbet af interviewet. Men du skal ikke overdrive det.

Husk, at dette interview kan tegne sig for meget i behandlingen af ​​din visum. Held og lykke!