Sådan Forbered dig på en panel Interview

Sådan Forbered dig på en panel Interview

Det er vigtigt for jobsøgende at vide, hvordan at forberede et panel interview. Det er fordi virksomhederne gerne inddrage så mange relevante personale som muligt screening jobansøgere. Mens separate interviews sommetider er planlagt med forskellige virksomhedsrepræsentanter er panel interviews blevet ret populært.

Hvorfor Panel Interviews bruges

Ansættelse af erfarne kandidater til job omfatter ofte alle de ansatte, der ville interagere med den potentielle medarbejder på jobbet. De nødvendige samtaler med alle relevante medarbejdere let kunne fylde en hel dag med aftaler, eller i det mindste kræve flere besøg. Alligevel virksomheder ikke altid har tid og ressourcer til at afsætte til flere interview aftaler. Paneler kan være mere tid effektivt for store erhvervskunder arbejdsgivere. Også rekruttering offentlige sektor til tider afhængig panel interviewe for at sikre, at ansættelse fortsætter processen demokratisk, lige tilgodese behovene hos alle interesserede parter.

Sådan Forbered dig på en panel Interview

Denne type møde kan virke overvældende uden omhyggelig forudgående forberedelse, men forbereder sig på en panel interview adskiller sig ikke for meget fra, hvordan man ville forberede en række interviews. Det vigtige er at finde ud af så meget som muligt om alle de mennesker, der vil deltage i panelet. I det mindste, kan du prøve at finde ud af deres navne og stillingsbetegnelser i forvejen. På det tidspunkt, at interviewet er planlagt, eller senere, så ring menneskelige ressourcer og bede om disse oplysninger. Personale menneskelige ressourcer vil overveje din beder om dette et tegn på høflighed og professionalisme.

Lær om interviewere 'Job og systematiske fejl

Nogle gange kan du være i stand til at indhente yderligere oplysninger om de mennesker, der som deltager i panelet. Hvis ja, vil du ønsker at finde ud af, hvad hver enkelt persons særlige ansvarsområder er, og hvordan de forventer at arbejde med medarbejderen-til-være. Hvis du kan, så prøv at lære mere om paneldeltagerne respektive karriere historier, fordi det kan påvirke deres interviewe stil. Du kan være i stand til at spørge de menneskelige ressourcer, hvor længe hver af disse personer har arbejdet for virksomheden og hvilken holdning hver person besidder.

Søg Google og Linked In

Når du ved det mindste navnene på alle, der vil interviewe dig, så prøv at gøre Google-søgninger på deres navne for at lære mere om dem. Hvis søgeresultaterne dukker op mere end én person med samme navn, tilføjer virksomheden og stillingsbetegnelse på forespørgslen til at indsnævre ting ned. Prøv at søge efter de personer på den professionelle networking site LinkedIn. Hvis de dukker op på dette websted, kan du være i stand til at regne ud, hvor de har arbejdet i fortiden, og om du kender nogen fælles. Enten af ​​disse datasæt kan hjælpe dig tænke på ting at sige, der kan behage interviewere.

Researching Selskabet er vigtigst

Selvfølgelig er det meget muligt, at nogle eller alle interviewerne ikke kunne dukke op blandt resultaterne af at søge Google eller LinkedIn. I sidste ende vil ingen mængde af oplysninger om de enkelte interviewere hjælpe dig, hvis du ikke i tilstrækkelig grad har forsket det firma, du har anvendt til. Kig efter nyhedsartikler om virksomheden og læse dem grundigt. Hvis virksomheden offentligt afholdes, skal du være i stand til at opnå årsrapporter og kvartalsvise indtjeningen annonceringer online.

Forudse Spørgsmål og Forbered svar

Når du har udfyldt dit hoved med oplysninger om ansættelse virksomheden og interviewerne, er det en god ide at forsøge at foregribe spørgsmål, du måtte blive bedt og forberede svarene på dem. Ideelt set, du ønsker at skrive ud spørgsmål og svar, fordi der vil hjælpe størkne dit planlagte svar. Selvfølgelig er det svært at gætte præcis alt det, folk vil bede dig, men forhåbentlig kan du planlægge nok mulige svar, som du vil være i stand til at forme dem til at passe andre forespørgsler.

Må ikke over forberede og stress

I sidste ende, du ønsker at være afslappet og selvsikker på tidspunktet for interviewet. En vigtig del af, hvordan man forberede sig til et panel interview er at vide, hvornår de skal stoppe forberede og tage en pause. Prøv at slappe af natten før interviewet, så du kan få en god nattesøvn. Hvis du ikke får nok søvn eller hvis du mærkbart er stresset under mødet, kunne det underminere alle de forudgående forberedelse du har gjort. Tænk på de mennesker på panelet som potentielle fremtidige kolleger, der kan blive dine venner. Lad der holder dig afslappet og fokuseret på at nyde interviewet, så din personlighed vil vise, at du ville være en fornøjelse at arbejde med.