Sådan Forbered dig på en karriere i Musical Teater

Sådan Forbered dig på en karriere i Musical Teater

Vide, hvordan man forberede sig til en karriere i musikteater kan sætte dig på rette vej mod at nå dine drømme. Nedenfor er nogle grundlæggende oplysninger om, hvordan at komme i gang som en musikalsk teater stjerne.

The Right Stuff

At have en professionel karriere som en scene performer skal du have et par forskellige karaktertræk. For det første skal du være vedholdende. Det er en yderst konkurrencedygtig industri, og du vil høre ordet "nej" flere gange end du nogensinde ville have forestillet sig. Faktisk selv de mest skinnende af musikalske teater karriere startede ud med masser af afvisning og meget lidt belønning.

Dernæst skal du være hård. Det er ikke let at blive fortalt igen og igen, at du var god for den del, men bare "ikke helt rigtigt." Der vil altid være nogen bedre end dig, og hvis du er let påvirket af en sådan dom opkald, så vil du ikke længe i teatret industri. Tror altid på dig selv og hvad du har at tilbyde, og andre vil begynde at samle op på det pulserende tillid.

Endelig skal du have talent. Det lyder måske indlysende, men den musikalske teater branchen er oversvømmet hvert år med personer, der ikke har nogen chance for at gøre det på scenen. Enten er de tone døve eller har to venstre fødder. Måske de er audition til en teenage rolle, når de er midaldrende, eller måske de føler bare de er rigtige for teaterverdenen, når det modsatte er den barske sandhed. Gør en ærlig vurdering af dig selv og dine evner, og bede andre om at kritisere dig så godt. Hvis du kan drømme det, kan du gøre det - inden for rimelighedens grænser, der er.

Sådan Forbered dig på en karriere i Musical Teater

Den første ting, du gerne vil gøre i dine forberedelser er at modtage så meget træning som du kan. Se andre levende kunstnere, tage klasser, hvor du kan finde dem, og aldrig slå ned mulighed for at blive mentor af en person, selv marginalt succes i branchen.

De, der håber at have en karriere i musikteater skal være en tredobbelt trussel - en adræt danser, smukke sanger, og en naturlig aktør. Vær lige opmærksom på alle tre af disse færdigheder og sørg for du er klar til det, der er kastet på dig under en audition. Du har brug for al den uddannelse, du kan få for at holde trit med konkurrencen.

Dernæst få nogle headshots. Du kan få disse gjort professionelt for et par hundrede dollars, eller har en ven tage dem gratis. Hvis du skal bruge hjemmelavede headshots, holde dit outfit fri mønstre og fotografere dig selv i en naturlig, flatterende lys. Kig ikke overdrevet. Agenter og støbning direktører ønsker at se dit hverdagslook, så de ved, hvad de skal forvente, hvis de beslutter at ringe til dig til en samtale.

Når du har din træning og fotos, skal du få erfaring. Meget få mennesker åbner på Broadway for deres teater debut. Prøv i stedet audition for lokalsamfundet og regionale produktioner, hvilket giver dig rigelig tid til at opbygge en anstændig CV. Hvis du har midlerne til at gøre det, er det også en god idé at deltage i en workshop sætte på min forskellige teatre i de største markeder, såsom Los Angeles, New York, og London. Jo mere erfaring du får, jo flere forbindelser og netværk, du vil gøre, og dine chancer for landing, at perfekt audition i høj grad forbedre.

Endelig ikke overdrive dig selv. Tag roller, der er værd at bruge tid, og ikke accepterer en del, du tror, ​​du vil hade. Bestem hvilken slags roller, du gerne vil spille og holde sig til dem, når du går på auditions. Du vil skinne bedst, når du er komfortabel i din egen hud, så arbejde hårdt for at finde den perfekte pasform i søgelyset.