Sådan Forbered dig på en karriere i Human Resources

Sådan Forbered dig på en karriere i Human Resources

Forberedelse til at arbejde som en human ressource (HR) ledelse professionelle kræver en vilje til at udvikle ekspertise specifikt til professionen samt færdigheder og viden er specifik for mange forskellige aspekter af personaleledelse. Mens der ikke er en specifik akademisk eller licensure krav om at få adgang til dette område, arbejdsgivere kræver typisk en kombination af formel uddannelse, certificering og / eller praktisk erfaring, når de ansætter professionelt niveau HR praktikere.

Forberedelse til at indtræde HR-området

Højere uddannelse

Medmindre du har en betydelig erhvervserfaring i et område, der er nært beslægtet med human ressource management (såsom operations management, regnskab, etc.), er det ikke sandsynligt, at en arbejdsgiver vil overveje dig til en karriere-track position i HR, hvis du don 't have mindst en bachelorgrad.

Undergraduate

Din bachelorgrad behøver ikke at være specifikke for human resource management, så du ikke behøver at vende tilbage til skolen, hvis du allerede har en grad i et andet område, og du behøver ikke nødvendigvis at major i HR, selvom du planlægger at tilmelde dig i kollegiet for første gang. At arbejde som en HR-professionelle kræver viden på tværs af en række forskellige discipliner.

Society for Human Resource Management (SHRM) antyder "en afbalanceret læseplan, der omfatter de adfærdsmæssige videnskaber, samfundsvidenskab og de frie kunster," samt "kurser, der udvikler mundtlige og skriftlige kommunikationsevner." SHRM angiver, at det er vigtigt for studerende, der ønsker at gå ind i HR at tage kurser i:

 • Økonomi
 • Generel forretning
 • Forretning og arbejdsret
 • Regnskab
 • Marketing
 • Ledelse
 • Statistik

Graduate

Optjening en kandidatniveau grad kan også være en fordel, og kan være nødvendig for højt stillinger. Hvis du allerede har en bachelor-grad og ønsker at forfølge yderligere uddannelse specifikt for HR, kan din tid og penge bruges bedre på en kandidatuddannelsen. Cindy Giddens, MA, SPHR, Human Resources Director for Alabama-baserede sydlige Earth Sciences, Inc. (SESI) gjorde netop det. Giddens forklarer: "Ved 34-årig og kommer fra en virksomhed / kontor management baggrund med en business administration grad, jeg vendte tilbage til college for en HR Management certifikat, der førte en kandidatgrad."

Som SHRM indikerer, "Lige så generel ledelse karriere kan blive kraftigt forbedret med en universitetsuddannelse, så kan de, inden for HR-management. Kandidatuddannelser i Human Resource Management-om en Master of Science i HR med kursusaktiviteter i arbejdsmarkedsforhold, organisationsudvikling , organisatorisk adfærd eller anden specialitet, eller en Master of Business Administration med en koncentration i HR-er en vital del af forberedelsen til en stadig mere kompleks markedsplads. "

Felt-Specifik uddannelse

Hvis Søger en grad er ikke noget, du har brug for, eller er i stand til at gøre, der er afsat tid til at deltage i andre former for uddannelsesmuligheder, der kan hjælpe dig med at forbedre din viden om den praksis, human ressource management. Et par muligheder omfatter:

 • HR Generalist Certifikat: HR Training Center tilbyder 3-dages certifikat programmer, der tilbyder uddannelse specifikt til de mange forskellige områder af human resource management, herunder ansættelsesret, performance management, medarbejderudvikling, kompensation / ydelser, medarbejderforhold og mere. Kurserne udbydes på forskellige steder i hele USA om løbende. Kurset koster omkring $ 2.000. Deltager modtager en HR Generalist certifikat, samt adgang til en række yderligere online og indspillede træningspas med detaljeret instruktion i flere vigtige beskæftigelse love.
 • HR.com Webcasts: Tilmeld dig et gratis medlemskab med HR.com og du vil være i stand til at deltage i op til 5 webcasts og en virtuel konference om HR emner hver måned uden beregning. Disse programmer kan hjælpe med at introducere dig til vigtige begreber og ideer til at arbejde i marken, samt give dig gennemført uddannelse information du kan medtage på dit cv. Deltagelse i og fremhæve denne form for uddannelse er en fantastisk måde at vise potentielle arbejdsgivere, at du er indstillet på at fortsætte en HR karriere samt til din egen faglige udvikling.

Få erfaring

Ud over at sikre, at du har en uddannelsesmæssig baggrund, at arbejdsgiverne vil finde tiltalende, er det også vigtigt at få praktisk erfaring i forbindelse med den praksis, HR undervejs.

 • Afhængigt af dit arbejde baggrund, kan du have erfaring uden for en HR-afdeling, der er relevant; Hvis ja, strukturere dit cv til at udnytte din baggrund til din bedste fordel.
 • Hvis du i øjeblikket arbejder, kigge efter muligheder i din nuværende position til at udvikle vigtige HR færdigheder. For eksempel overveje at tilbyde at hjælpe tog eller mentor nye medarbejdere, frivillige til at tjene på udvalg eller opgaver kræfter relateret til medarbejdernes problemer. Hvis dette ikke ville skade din aktuelle position, lad din chef kender dit ønske om at overgangen til HR og bede om muligheder for cross-tog på beslægtede områder.
 • Hvis du ikke har relateret arbejde erfaring og ikke arbejder i øjeblikket, søge muligheder for entry-level beskæftigelse - selv midlertidigt - der vil udsætte dig for relevante aspekter som løn, registrering, og andre administrative funktioner i forbindelse med beskæftiger sig med medarbejderne.
 • Hvis du ikke er i stand til at søge nyt arbejde, overveje at søge frivillige muligheder, hvor du vil have mulighed for at forbedre færdigheder i forbindelse med HR-ledelse. Dette kunne indebære rekruttere og / eller styring af frivillige til en nonprofit agentur, der tjener som frivillig assistent i HR-afdelingen af ​​en velgørende organisation eller tilbyde uddannelse gennem ungdomsprogrammer.
 • Hvis du er i skole - eller planlægger at vende tilbage til skolen - gøre tid i din tidsplan til at deltage i et praktikophold som en måde at få praktisk HR erfaring.

Professionel Networking

Professionel organisation medlemskab kan være vigtigt for succes i enhver karriere felt. Giddens opfordrer, "For at forberede sig til en karriere i human resource management, er du nødt til at deltage og regelmæssigt deltage i en lokal SHRM kapitel. Dette vil give dig mulighed for at udvikle relationer og netværk med HR-medarbejdere i dit område. Disse relationer kan være en integreret del af din professionelle succes. "

Ved at blive en aktiv SHRM kapitel medlem, har du mulighed for at udvide din horisont ved at deltage i kapitel møder, pædagogiske konferencer og andre aktiviteter, samt dyrke relationer med mennesker, der kan være i stand til at hjælpe dig med at begynde eller overgangen din karriere. Du kan endda finde en mentor eller lære om beskæftigelsesmuligheder.

Certificering

Når du begynde at kigge på tilgængelige HR job, vil du bemærke, at mange af dem kræver Professional i Human Resources (PHR) eller Senior Professional i Human Resources (SPHR) certificering, som er branchens standard legitimationsoplysninger ydet via HR Certification Institute (HRCI ). Med arbejdsgiverne at lægge så megen vægt på disse legitimationsoplysninger, ser det ud til, at certificeringen vil være en primær anbefaling for folk forbereder sig på at gå ind i en HR karriere. Certificering er vigtig for langsigtet succes som HR praktiserende læge, men folk, der er i færd med at forberede til at gå ind i området ikke er berettiget til nogen af ​​disse legitimationsoplysninger.

For at være berettiget til at sidde for enten PHR eller SPHR eksamen, skal du allerede har en betydelig undtaget-niveau (professionelle) erfaring inden for human ressource management. Fra 2014 kravene til års erfaring støtteberettigelse er:

Mindre end en bacheloruddannelse Bachelorgrad Kandidatuddannelse
PHR 4 år 2 år 1 år
SPHR 7 år 5 år 4 år

Selvom du ikke kan tjene en af ​​disse legitimationsoplysninger på din karriere forberedelse proces, er det vigtigt at sætte et mål for dig selv at blive certificeret, når du er berettiget. Giddens anbefaler "Når du har nok erfaring, få din HR certificering! En PHR eller SPHR certificering bliver en meget almindelig krav om landing en HR karriere position som disse certificeringer bevise din viden om human ressource management."

Forberedelse til succes

"Samtidig med at gå i skole, jeg sluttede SHRM at netværke og lære," siger Giddens. Hun fortsætter: "Jeg har også brugt personalemæssige agenturer til at få en form for temp / kontrakt til fast job i HR at få min fod i døren, mens du arbejder som en midlertidig kundeservicemedarbejder. Efter at jeg blev en HR assistent og derefter en fordele specialist før hoppe til HR direktør SESI. Jeg havde en masse admin erfaring og kontor færdigheder til at gå med min uddannelse, så jeg skiftet nemt til HR assistent. Den fordele specialist job er, hvor jeg fået erfaring med medarbejdernes orienteringer, pensionsordninger, COBRA osv En ting er ikke nødvendigvis arbejde på egen hånd - du har brug for en strategi med flere lag "!

En god begyndelse

Sådan Forbered dig på en karriere i Human Resources

Margie Bolton, VP for Human Resources for NLI

Under en mangesidet tilgang til karriere forberedelse er en god begyndelse for at arbejde i HR. De færdigheder, du udvikler kortlægning din egen karrierevej kan tjene dig godt, når du bliver en HR praktiserende læge.

Som Margie Bolton, Vice President for Human Resources for Norton Lilly International, Inc. (NLI) siger, "Som HR professionel, du er stemmen for virksomheden og medarbejderen - i nævnte rækkefølge det er din opgave at beskytte virksomheden. ved at sikre de følger fastlagte politikker og ansættelsesret, og samtidig beskytte organisationen HR er også kundeservice team for hele virksomheden;. du kan være den eneste person udover lederen, at en medarbejder taler til ".

Ved at søge uddannelsesmuligheder, bliver aktive i fagligt fællesskab og få erfaring, der gælder for området for HR, får du parat til at komme ind på området. Når du er der, og flytte op til et professionelt niveau position, vil du være i stand til at søge professionel certificering og højere stillinger i dit valgte erhverv.