Sådan Forbered dig på en Dance Audition

Dance auditions kan være en af ​​de de mest nervepirrende erfaringer er der, men disse pejlemærker skal hjælpe med at holde dig kølig og selvsikker.

 1. Forskning, forskning, forskning. Vide præcis, hvad du walking ind. De fleste auditions bogføres med et telefonnummer, så du skal ikke være bange for at ringe og stille spørgsmål. Jo mere du ved i forvejen, jo mere forberedt du vil være. Her er nogle spørgsmål, du måtte ønske at spørge:

  • Præcis hvor og hvad tid er auditions bliver holdt?
  • Er dette en åben audition (betyder alle kan dukke op og audition) eller skal jeg gå gennem en agent eller lave en aftale?
  • Hvad er du audition for? (Hvad dansestil, og for hvad slags præstationer - TV, film, sceneshows, koncerter, etc.)
  • Hvem dømme din audition? (Denne information er ikke altid til rådighed for dansere, men det er værd at et skud at forsøge at finde ud af, fordi jo mere du ved om, hvem der dømmer dig, jo mere kan du justere din audition brik til at virke mere tiltrækkende for dem. De fleste dansere og koreografer, at dommer har en form for bio på internettet, hvor du kan finde ud af deres præferencer.
  • Før du lægger på, bede personen i den anden ende, hvis der er noget andet, du bør vide. Jeg anbefaler dette, fordi denne person kan være følelse generøse den dag og kunne tilbyde dig nogle inde i info eller tip om audition, så altid spørge!

 2. Forbered din audition stykke. Vælge, hvad du vil til audition med er naturligvis det vigtigste skridt. Afhængigt af høreevne, kan denne proces variere. Hvis du laver en generel audition, hvilket betyder at de er på udkig efter dansere i alle stilarter, vælg din personlige bedste stil. For eksempel, hvis du er en fænomenal moderne danser, stick med det. Må ikke audition med en hip hop stykke, bare fordi du tror, ​​de kan lide det mere. Du kommer til at vise din største potentiale, når du gør, hvad du udmærke sig ved. Hvis du er audition til en bestemt stil af dans, for eksempel som en danser i Broadway produktion af "A Chorus Line," du bør forberede et stykke i Broadway jazz stil. Eller hvis du audition til at være en back-up danser for en popstjerne, har et stykke udarbejdet i denne type pop stil.

  • Vælge musik. Når du ved, hvad stil brik du audition med, nu er det tid til at vælge din musik. Her er nogle ting at tænke på, før du vælger din musik. Vælg noget, der er et tempo, som du er komfortabel med. Når dans i takt til musikken, er det meget vigtigt at sikre, at det ikke er for hurtigt eller langsomt for dig. Vælg ikke en sang, der er et kæmpe hit lige nu, eller var et kæmpe hit de sidste 1-2 år. Jeg siger dette, fordi dommerne sidde igennem så mange auditions og så mange mennesker vælger sange som. Så med den tid, din audition kommer rundt, vil de sikkert har hørt den sang 15 gange allerede, og de er syge af det. Vælg en sang, du kan lide, selvfølgelig, men det er heller ikke så kendt, og noget, der skiller sig ud. Det vil et frisk pust for dommerne og bonuspoint for dig!
  • Koreografi. Når kommer til koreografi af din brik, ikke nøjes. Hvis du ikke er den største koreograf i verden (og ikke alle danserne er), har en anden koreografere det for dig og sørg for at det er en person, hvis arbejde er i en stil, som du har set og ønsket. Der er intet galt med dette! Du audition som danser, ikke en koreograf. Du vil have din brik til at være det bedste det kan være, og koreografien skal afspejle det.
  • Beklædning. Hvad skal bære? Hold en ting i tankerne: Mindre er mere. Og jeg mener ikke at klæde tyndt. Jeg mener, at simple passende dans tøj er altid den vej at gå!
 3. Teknik !!!! Den # 1 ting dommerne kommer til at kigge efter, er din teknik! Så arbejde på det hver dag op til audition, især hvis det er en stil, der ikke er din "ting". Den bedste måde at gøre dette på er at tage klasser. De fleste større byer har studios, der tilbyder teknik klasser hver dag, og det er her du skal være, arbejder røven ud!
 4. Praksis, praksis, praksis! Ud over din teknik, er du nødt til at praktisere din brik alle mulige minut du kan! Jo mere du gør det, jo dybere det bliver indlejret i din hjerne. Du ønsker ikke at gå på scenen ved en audition og tænke over de skridt. Hvis du øver dig nok, vil de skridt bare komme til dig uden at du selv behøver at tænke over dem. Gå over hvert skridt og bevægelser (helst foran et stort spejl) og sikre, at alle dine linjer, udvidelser og overgange er, hvor de skal være.
 5. Dagen før. Har din musik klar (sandsynligvis de tager cd'er), og hvis din sang nødvendige redigering, sørg for at det er en ren redigering. Dommerne hader intet mere end sjusket redigerede musik. Og have mindst 1 BACK-UP CD. Skaf audition tøj klar, øve et par gange mere, og få en god nats søvn!
 6. Dagen for. Kom tidligt! Linjerne vil begynde at få meget lang, især hvis det er en åben audition, og du ønsker at være sikker på, at du får din tur. Spis noget, før du går, uanset hvor nervøs du er. Den sidste ting du ønsker, er at passere ud på scenen fra lavt blodsukker. Sørg også for at drikke vand! Dehydrering vil gøre dig noget godt! Varm op mens du venter og gå over din brik i dit hoved
 7. Lad det på døren. Før du går på scenen til audition, klare dit sind. Lad det hele, alle de stress, praksis og forberedelse ved døren (du havde brug for det for at få dette langt, men i dette øjeblik, kan du lade det gå) og bare danse! Udføre og være dig! Være sikker og kraftfuld og lidenskabelig og lad det vise!