Sådan Forbered dig på at undervise Kindergarten

Der er karriereveje, der er bundet til at gøre dig rig. Der er dog et par der kan ikke love en lukrativ livsstil, men kan være meget tilfredsstillende. At være en børnehave lærer er en sådan karriere. Selvom det doesnâ € ™ t lover dig verden, denne karriere hjælper dig introducere børn til verden og det samfund, de lever i. Selv om det doesnâ € ™ t give dig rigdom, det giver dig avenue at berige kidsâ € ™ sind og være. Og selv om det doesnâ € ™ t gøre dig verdensberømte, det giver dig mulighed for at forme børn, der potentielt kan blive fremtidens ledere og verdens skiftere. Men for at gøre alt det, de nødvendige forberedelser, der skal foretages. Så hvis du tror, ​​du er kaldet til at undervise børnehave, her er de ting, du skal gøre.

  1. Få en læreruddannelse. Uddannelseskvalifikationer varierer fra stat til stat. Nogle kan kræve, at du kun få en toårig associeret grad; andre, dog kræver bachelorâ € ™ s grad. Generelt dog, de fleste skoler ansætte ansøgere med bachelorâ € ™ s grad, såsom grad i Early Childhood Education. En undervisning grad vil kræve, at du tage emner som Child Development, Barndom læring, kreativitet og kunst, og lektion planlægning. Det vil også udstyre dig med de nødvendige pædagogiske færdigheder ved at du skal have on-the-job træning.
  2. Sikker undervisning licens og certificering. Efter at have opnået din uddannelse, er du nødt til at sikre en licens og andre nødvendige certifikater for at gøre dig kvalificeret til undervisning. Igen varierer licensure og certificeringsprocedurer fra stat til stat, så det betaler sig at kende systemet i din tilstand.
  3. Begynd frivilligt. Intet forbereder dig bedre til jobbet end at have et klasseværelse undervisningserfaring. Derfor begynder at arbejde frivilligt selv at undervise på daginstitutioner og søndag skoler. Når du frivilligt, vil du blive bedt om at gøre historiefortælling, lette spil og gøre håndværk med børnene. Tag dette som en mulighed for at finpudse dine færdigheder og udvide din forståelse af børn.
  4. Omgiv dig med børn. For at blive en effektiv pædagog, er du nødt til at være ekstra tålmodig, medfølende, og forståelse. Selv hvis du allerede er, vil du finde dig selv i situationer, hvor din karakter vil blive testet med stor længde. Derfor, for at udvikle sådanne tegn, regelmæssigt omgive dig med børn. Lær, hvordan de interagerer og reagerer, og find ud af, hvordan du kan forholde sig til dem uden at være for stiv eller for slap. Husk, at når du bliver en børnehave lærer, skal du være autoritative og blid på samme tid.
  5. Forbedre dine kommunikationsevner. Integral til at blive en børnehave lærer er at have gode kommunikationsevner. Når du effektivt kan kommunikere med børnene, kan du blande med dem og formidle viden meget bedre. Husk dog, at kommunikation er en tovejs-ting. Så lære at lytte til børnene samt.

Aldrig stoppe læring. Når du allerede har opnået en grad eller allerede er blevet undervist, gøre en indsats for at finpudse dit håndværk. Læs flere bøger, lære moderne pædagogiske strategier, og deltage i seminarer og symposier. Begå dig selv til fortsat læring er ikke kun en afspejling af dit engagement, men er også en måde at være en ansvarlig kid-molder.