Sådan Forbered dig og finde den perfekte hvalp

Frem for alt andet, når du er ved at forberede en hvalp, skal du gøre dit hjemmearbejde! Her er nogle ting at overveje, når du forberede og vælge den perfekte hvalp.

 1. Forskning den type hvalp, der vil passe din situation. Ikke alle hvalp er det rigtige for dig. Tage i betragtning, hvor du bor - er hunde tilladt endog, hvor du bor? Hvis ikke, ikke får en hvalp med vage håb om, at tingene bare vil arbejde ud. I de fleste tilfælde er der grunde til, at der er en regel mod kæledyr ejerskab. Uansvarlige mennesker, der gør dette er ikke bare at skade sig selv, når de skal give hvalpen op. De forårsager hvalpen angst og sætte forholdet til deres leder eller boligejer i fare.
 2. Størrelse. Tænk over hvor stor hvalp vil få. Han vil vokse i det mindste indtil han er seks måneder, og måske mere efter det. Hvis du bor i en lejlighed, mit bedste råd er at få en meget lille hund. Hvis du bor i landet med en enorm indhegnet egenskab, en stor hund er et godt valg.
 3. Familiesituation. Hvad er din familie situation? Er der små børn? Dette er et område, der virkelig har brug for særlig opmærksomhed. Er den type hund, du ønsker har ret disposition? CanisMajor er en god kilde til forskning dine valg.
 4. Ansvar. Er du klar til ansvar? Hunde skal overholdes nøje, men ikke nær så tæt som en hvalp. Hvalpe er normalt ikke renlig - de tisse og poop overalt
 5. Dedikation. Du skal være meget dedikeret til at være opmærksom på hvalpens enhver bevægelse, især indtil du regne ud hans signaler. Du skal være parat til at acceptere hans uheld. Efter alt, ville du ikke forvente en menneskelig baby til bare stoppe går i sin ble - du ved, det vil tage nogen tid. Det samme gælder for hvalpe. Hvis du ikke ønsker at rydde op efter ham for en stund, ikke får en hvalp.
 6. Søgningen. Hvor kan man få en hvalp? Hvis du bor alene, har en helgen tålmodighed, ikke ønsker at avle din hund og er ikke specielt om racen (dvs. ikke ønsker en registreret hvalp) kan ly være det rigtige svar for dig. Men husk på, mange af hundene på krisecenter er der på grund af adfærdsproblemer. Dyrene har ikke været på krisecenter længe nok til at vise deres sande farver. Det er et must at give en hund tid til at tilpasse sig sine omgivelser (mindst to uger), før nogen dom bør videregives hunden. Da virkeligheden er det ikke muligt i en uge at vide, hvad hunden er virkelig godt lide. Mange krisecentre ikke engang vente en hel uge inden den vedtog de hunde.

  Hvis du beslutter dig for at få din hvalp fra et krisecenter, gå mindst to gange for at besøge hvalpen, før du tager den med hjem. Selv hvis du gør de to besøg på samme dag, er det en god idé at gå to gange for at se, om hvalpen virker på samme måde begge gange. Jeg ved, du tænker, "Men hvad hvis en anden person får hvalpen jeg ønsker?" Der er mange hvalpe, og at man var ikke ment for dig. Der er en hund, der er en bedre pasform, og du vil finde den. Lad ikke en følelse af uopsættelighed haste dig, eller du kan virkelig fortryde det.

  En god idé er at arbejde frivilligt på internatet, indtil du finder det perfekte match for dig. Du vil have rigelig tid til at tilbringe at kende alle hundene meget godt og også få en fornemmelse for, hvad det vil være som at have en hund, og hvor meget opmærksomhed hvalpe kræver. Derudover vil du også være en meget værdifuld bidragyder til husly organisation og kan opleve, at du ikke selv ønsker en hvalp, men ønsker at være en permanent frivillig på krisecentret for at få din vovse fix. Du kan udvikle et helt nyt sæt af værdier og en meget anderledes måde at se på verden af ​​dyr.

 7. Undersøg. Pas på mennesker, der placerer annoncer, liste flere forskellige slags hunde. To eller tre er ikke forfærdelig, men hvis du ser mere end tre typer af hunde, der er anført, chancer er det er en hvalp mill. Vær meget forsigtig. Hvis dette ikke er en lokal opdrætter, så jeg vil ikke anbefale at købe en hvalp fra en sådan virksomhed. Hvis opdrætteren er lokal, ville jeg personligt gå til opdrætteren og se, hvad betingelserne er.

  Hvis du går der, og det er en hvalp mølle, ikke engang fortsætte kigge på hundene. Lad og indberette dem. At få en hvalp fra et sted som dette er en fejl. Du er sandsynligvis spekulerer på, hvordan at vide, om det er en hvalp mill. Generelt vil en hvalp mølle har mange flere dyr, end der kan blive passet ordentligt. Hunde vil være i trange rum, og området vil ikke være ren. Mange gange, de vil være i små individuelle bure og ikke fjernes. De vil være meget højrøstet. De kan også forekomme sløv.

  Lad ikke dig selv blive fanget i at være helten og redde en hvalp. Disse hvalpe er kendt for at have mange problemer følelsesmæssigt og sundhedsspørgsmål samt. De er som regel ikke er registreret. Hvis de tilbyder registreringspapirer, være opmærksom på, at disse kan forfalskes. Mit bedste råd er, som jeg sagde før - bevæger sig langs. En anden opdrætter passe på er "baggård" opdrætter. Mens mange gange du kan finde en raceren hvalp, der kan registreres, er de ikke altid givet deres skud eller måske ikke har medicinske journaler. Nogle gange er de ikke renracede men kan sælges som sådan.

  Generelt hvis du ikke viser hunden og donâ € ™ t huske en mutt, dette er en god løsning (hvis der er det mindste shot records). Må ikke betale så høj en pris som du ville fra en anerkendt opdrætter. En etisk opdrætter (velrenommeret) er din bedste satsning, når de søger efter en pålidelig kilde af mange årsager. De vil have afstamning, patientjournaler, immunisering optegnelser, vil kende temperament af hvalpen og vil have socialiseret hvalpen og få ham på vej til at blive stueren. Mange gange, vil indbrud ikke ske ved opdrætteren, da det er meget lettere for den nye ejer at holde styr på hvalpen, når han er i sit nye hjem. Desuden kan alder være en faktor: En meget ung hvalp er ikke udstyret til at forstå begrebet "udenfor" endnu. Du kan betale en lidt højere pris for din hvalp fra et etisk opdrætter, men det er det værd. Etiske opdrættere nødt til at opkræve mere, fordi de er at hæve hvalpen korrekt og leder efter hans helbred. De er også mere tilbøjelige til at fodre hvalpene passende og ernæringsmæssige mad.

 8. Readiness. Du er stadig ikke klar til at bringe din hvalp hjem. Der er et par ting, du skal forberede hjemme først.

  • Skåle til sin mad og vand.
  • Fødevarer.
  • Et sted for ham at sove.
  • Legetøj, hvis han kan lide dem.
  • Chews (råhud).
  • Behandler til træning.
  • Tøj - Hvis din hund er en korthåret lille hund, og du ønsker at holde ham varm (ikke fjollet tøj, men en trøje vil hjælpe).
  • Tæpper (hvis dit hus er lidt koldt).
  • Hvis hunden bliver udenfor, skal du have et hundehus og tæpper.
  • Snor og halsbånd eller sele.
  • Wee pads, hvis han ikke er stueren.
  • En lille kennel, hvis du vil til kennel træne ham.
  • En autoriseret dyrlæge.
 9. Vælge din hvalp. Nu er du klar til at vælge din hvalp. Hvis du får lov til at vælge din hvalp og besøge ham et par gange, før du tager ham hjem, der er bedst, men hvis du bare ikke kan vente, og du er forberedt, er det nu tid til at vælge din hvalp. Du vil ønsker at vælge en hvalp med lyse skinnende øjne, en blank pels og den type personlighed, du kan lide. En, der kommer til dig er normalt det bedste valg. Hvis du ønsker en genert hund, kan du se på problemer såsom underdanig befugtning (meget almindelig i generte hunde).

  Hvalpen skal ikke ligne en ballon med en hale. Dette kan være et tegn på orme. Du bør spørge opdrætteren, hvis han har fået ormekur, og hvis ikke, det er det første, du skal gøre efter at have taget ham hjem. Eller spørg opdrætteren til at gøre det og hente din hvalp i et par dage. Spørg opdrætteren som hvalp han anbefaler for din situation. Sørg for at få de registreringspapirer og patientjournaler. Det kan koste mere, og hvis det ikke er vigtigt for dig, det er okay at købe din hvalp uden papirer. Husk, at du ikke vil være i stand til at Race registrerede hvalpe uden papirer.
 10. Tag din hvalp hjem. Før du tager hvalpen inde i dit hjem, tage ham til dit valgte potte område og lad ham snuse rundt. Chancerne er han vil være nervøs og har brug for at gå. Dette er det første skridt i indbrud din nye hvalp. Hvis hvalpen går potte, ros ham. Fortæl ham, hvad en god hvalp han er, og give ham en af ​​de godbidder, du allerede har ventet på ham. Ros er meget vigtigt, og hvalpe leve for det.
 11. Når du tager din hvalp indeni, donâ € ™ t hover men se din hvalp nøje. Han vil gerne undersøge sit nye hjem meget den måde, du ville gøre, hvis du lige var på vej i. Han vil gå til alle rum, sniffing og kravle ind i og omkring alt, hvad han kan komme til. Hvis du har et område, du ønsker at holde off grænser, tillader ikke hvalpen adgang til værelset selv denne ene gang. Hvis du gør, vil han helt sikkert finde et interessepunkt i dette rum og ønsker at gå tilbage igen og igen.

  Der er også den mulighed, at din hvalp vil bare krølle op i et hjørne og handle bange for en stund. Hvis din hvalp gør dette, bare lade ham være i et par timer. Dette vil være meget vanskeligt, da du gerne vil lege med og vise din nye hvalp, men tænk på det sådan her: Du går til Italien alene og donâ € ™ t kender sproget. Du donâ € ™ t selv ved, hvordan man bede om et badeværelse eller noget at spise, men alle de mennesker der taler til dig, og handle, som om du skal forstå alt, hvad de siger. Du får et værelse og ønsker at hvile efter den lange tur, men folk holder banker på døren stille dig spørgsmål. Du canâ € ™ t besvare dem, og de går væk. Så de fortæller alle deres venner er der en meget morsom, uvidende amerikansk i dette rum, så alle deres venner banke på døren og se på dig og tale med dig. Du vil bare sove, så du får gale og råbe på dem - nu er de utilfreds med dig. Det er langt den måde din hvalp kan føle - han opbrugt fra al ændringen og bare ønsker at blive ladt alene. Hvis du giver ham lidt tid, vil han få sulten eller har brug for at gå potte, så du skal holde øje med ham selv og samtidig lade ham hvile.
 12. Træningstips. Når hvalpen rejser sig og begynder at snuse rundt, straks tage ham udenfor til din udpegede område til at gå potte. Han kan være nervøs så give ham rigelig tid. Hvis han snuser rundt, er det en god indikation af, at han er på udkig efter et sted. Hvis han står tæt på dig og doesnâ € ™ t flytte, chancerne er han doesnâ € ™ t nødt til at gå eller ikke forstå, hvorfor han er udenfor. Giv ham mindst 10 minutter første gang du tager ham ud. Hvis han gør ikke € ™ t gå, skal du virkelig se det, når du tager ham tilbage i, fordi han vil gå.

  I det øjeblik han begynder at snuse rundt inde, tage ham ud igen. Der vil være uheld, medmindre han allerede var stueren. Stadig, nogle gange din hvalp vil have en ulykke eller to på grund af nervøsitet. Du må ikke give endefuld din hvalp. Det er ikke hans skyld. En hæk irettesættelse burde være nok, sammen med at være taget til det afgrænsede område. Denne proces kan tage alt fra to uger til en måned (muligvis mere med en stædig eller ikke så lyse hund). Denne uddannelse er lige så meget for dig som hunden. Hvis du don € ™ t være vedholdende, det er ikke hundens skyld.

  Hvalpen vil kun gøre, hvad du lære ham. Hvis det er okay til tider og meget dårlig på andre tidspunkter, vil din hund blive forvirret. Skrå er et andet spørgsmål, du kan blive udsat for. Igen, tillader ikke din hvalp at tygge enhver vare, som du ikke vil have det til at tygge igen. For eksempel donâ € ™ t give din hvalp din sok og senere skælde ham til at tygge en af ​​dine sokker i stykker. Giv ham kun specifik hund tygge legetøj. Hvis han får noget, du donâ € ™ t ønsker tygges, tage det væk og strengt sige, "Nej!" Vær konsekvent. For de første par uger, vil der være problemer. Vær konsekvent og tålmodig. Du er lige så meget skyld som din hvalp, hvis han udvikler dårlige vaner. Crate uddannelse er en god mulighed for dig, hvis du arbejder eller ikke er i stand til at se din hvalp til en del af dagen eller bare har brug for noget fritid.

 13. Vaccinationer. Se din dyrlæge så hurtigt som muligt og følge hans instruktioner uanset vaccinationer han rådgiver for din hvalp. Hold dine opfølgning udnævnelser. Det kan spare en masse hjertesorg ned linjen.
 14. Nyd din nye hvalp. Hvis din hvalp er uddannet og plejet ordentligt, vil du have en meget kærlig og loyal kammerat for de næste 7-14 år (ikke alle hunde har samme forventede levetid). Elsker ham, børste ham, tog ham og tilbringe mange glade timer med ham. Livet er for kort til at spilde et minut.

Skrevet af:

Colleen Del Bane, Skaberen af brugerdefinerede hjemmesider for etiske opdrættere af alle dyr:

http://Del-Banes-Web-Design.com

541-476-3013 eller 541-287-0282

[email protected]