Sådan Forbered booking en tur Online

Ved at bestille en tur online er ikke noget fremmed for folk, der ved, hvordan du navigerer på internettet, men for folk, der ryster ved tanken om at indtaste deres kreditkortnumre at betale for det, kan dette udgøre et problem. Hvis du hører til denne kategori, ikke vende ryggen endnu. Sandheden af ​​sagen er, at booking en tur online er trygt og sikkert. Bare spørg de tusinder, der gør netop det daglige. Åh vent ... Det er trættende at spørge tusindvis af mennesker. Desuden ved du tusindvis af mennesker personligt? Anyway, bare give det en chance. Andre har.

For at få dig på din vej til det, her er forslag til, hvordan man forberede sig på at bestille en tur online.

  1. Forbered den hardware, du har brug for at gå online. Du skal bruge en computer, internetforbindelse, internet surfing kyndige, og et kreditkort til at betale for turen.
  2. Må ikke falde for Econo-billetpris kampagner. Det er en budkrig derude med flyselskaber og luksus skibe konkurrerer om din opmærksomhed, så de tilbyder Econo billetpriser, der er meget billige. Når det kommer til din sikkerhed, er det en big deal at gå med betroede navne i rejsebranchen. Bestil din rejse med en pålidelig og velkendt flyselskab eller luksusliner. Hvis du sigter efter frequent flyer miles, placere et telefonopkald til flyselskabet for at rydde dette op før du bestiller din flyrejse online. Stadig ikke sikker på hvilket flyselskab til at gå til? Nå, Ellen DeGeneres Pladser American Airlines som angiveligt ved, hvorfor du flyver. Tjek deres hjemmeside ud for en løbende promo på store europæiske tilbud på aa.com.
  3. Regne ud, hvis du virkelig spare nogle penge, når du bestiller online. Til dette har du at gøre nogle benarbejde at sammenligne pris punkter at afgøre, om du ønsker at booke din rejse online, eller hvis du ville spare mere, når du bestiller det ansigt til ansigt i rejsebureau eller flyselskab. Læs det med småt på hjemmesiden, fordi der vil være tilbud, der skriger bundpriser kun at udelukke de oplysninger, som passageren skal tage sig af alle rejser skatter og må kun hånd-bære bagage ombord på flyet. Hvis du tilfældigvis snuble på det samme promo i aviserne, klippe disse ud for reference.
  4. Kompromis aldrig noget. I din søgen efter at booke din rejse online, kan du blive tvunget til at overholde begrænsninger som den type flyvemaskine, overbooking, tilbagebetaling, lock-in-tidsplan flyvninger (hvilket betyder at du ikke kan re-tidsplan eller flytte dit fly til en anden dato for uforudsete omstændigheder), og de mest frygtede række indirekte flyvninger. Alle disse vil tage en vejafgift på dig, så går ikke på kompromis noget, hvis du ikke har lyst til det.
  5. Afprøv kontaktnumre, du ser på webstedet. De fleste, hvis ikke alle disse numre er gratis alligevel så gør dit hjemmearbejde ved at kalde disse numre for at kontrollere for legitimitet og professionel, høflig kundeservice. Der er ikke noget værre end at finde dig selv fast i nogle mærkelige lufthavn overfor et luftfartsselskab videst med intet nummer at ringe og ingen person til at søge hjælp fra.
  6. Læs fora. Forums er online fællesskaber, der taler om deres erfaringer med hinanden. Hvis du ønsker at booke din rejse online med dit valgte flyselskab eller luksus krydstogtskib, slå det op på nettet for at kontrollere, hvad folk har at sige om tjenesten, forfremmelse samt alt andet. Intet slår mund-til-mund for ærlig-til-godhed feedback og anmeldelser.

Endelig skal du sørge for din udbyder er et legitimt medlem af American Travel Association, American Society of rejsebureauer, og den amerikanske Tour Operators Association.