Sådan Forbered akupunktur behandling

Akupunktur er en gren af ​​traditionel kinesisk medicin (TCM), der har eksisteret i 4.000 år. Det bruger meget fine og sterile nåle til at helbrede ømhed, smerter og lidelser. Det har også genoprettende evner til at hjælpe kroppen til at genvinde styrke og balance. Hvis du ønsker at prøve denne naturlige måde at helbrede din krop, her er forslag til forberedelse af denne behandling.

1. Kig efter en velrenommeret og pålidelig akupunktør. Akupunktur er en videnskab, og en, der bør undersøges grundigt. Din ideelle akupunktør burde have studeret Oriental Medicine med en MA i videnskaben om akupunktur. Dette er et ikke-omsættelige krav i din søgning. Akupunktur kan være livstruende, fordi selve proceduren stimulerer hjernen og rygraden så enhver forkert positionering af nålene med en pseudo-akupunktør kan være dødelig for dig. Du kan finde certificerede akupunktører på det lokale hospital, eller hvis du bor i New York eller New Jersey, kan du gå til Sloan Kettering Center Akupunktur Institut for Kvinder med Handicap på hospitalet for fælles sygdomme; og Stillehavet Professionelle sundhedstjenester beliggende i Manhattan.

2. Tænk over dine grunde til at søge akupunktur behandling. Har du fået at vide om akupunktur og ønsker at prøve det? Hvad forventer du at få ud af det? Er akupunktur din sidste udvej at forvise smerte? Besvare alle disse spørgsmål og nedskrive dine svar. Hvis du tænker på flere spørgsmål, du ønsker at spørge din akupunktør, skrive dem ned også. Alt relevant bør anmodes da det er din første gang.

3. nul i på din store klager derefter rangere disse i overensstemmelse hermed. Migræne, allergier, snorken, søvnløshed? Uanset sundhedsspørgsmål er aflytning dig nok til at søge akupunktur behandling bør også skrives ned og rangeret før din første behandling. Dette vil hjælpe din akupunktør finde den korrekte akupunktur behandling for dig.

4. Hold en daglig journal over, hvor ofte de symptomer. Her er hvordan man griber det an.

  • Hvornår var det første gang, du følte disse symptomer?
  • Hvor ofte disse symptomer opstår?
  • Hvor længe har du haft det sådan?
  • Hvad tror du sæt disse symptomer fra?
  • Føler du, at du får værre med tiden?
  • Hvordan har disse symptomer påvirket dit daglige liv?
  • Tager du medicin? Hvis ja, liste disse ned
  • Hvor mange gange i løbet af dagen har disse symptomer udstille sig selv?

5. Definer den smerte, du føler. Du er ikke tager fejl i at tro, at smerte er blot, at ... smerte. Det er, hvordan du føler. Men ved at forsøge at definere det, du faktisk hjælpe din akupunktør plotte den behandling, du har brug for at udrydde den. Smerter kan defineres som: skydning, stikkende, prikkende og stikkende, bedøvende, dunkende, brændende, konstant, skarp, stram, udstrålende, og ekstrem eller tung. Det kan være svært at definere, men prøv af hensyn til at nå en løsning på din tilstand.

6. Spis meget lette måltider i løbet af dagen før din akupunktur tidsplan. Spis ikke mad, der er stivelsesholdige, krydret, fedtet, salt, eller rig, mens forberedelserne til akupunkturbehandling. Disse vil over-stimulere dit fordøjelsessystem og som til en dårlig mave.

7. holde sig fra alkohol en dag før din akupunktur behandling. Alkohol numbs dit system gør dig i stand til at reagere korrekt på behandlingen. Ditto, må du ikke tage alkohol umiddelbart efter behandlingen. For at være meget sikker (og hvis du ikke kan holde tørre så længe), så spørg din akupunktør hvor hurtigt efter behandlingen kan du drikke din alkohol valg.

8. Udsæt ikke dig selv til tunge og fysisk anstrengelse. Dette betyder ingen pilates, pole dancing, løft, kører, og seksuel aktivitet før og umiddelbart efter behandlingen. Igen, søge clearance fra din akupunktør, før du udfører nogen af ​​disse aktiviteter.

Bær behageligt tøj til behandling. Du vil blive bedt om at rulle ærmerne op og bukseben til behandling. I akupunktur, er nåle placeret på knæ, ankler, albuer og håndled, så du kan se er der et klart behov for dig at klæde komfortabelt til dette formål.