Sådan Fold papir i en hemmelige Note Square

Fordelen ved en hemmelig note kvadrat er, at du kan videregive noter til venner og alle, der forsøger at opsnappe noten vil have problemer med at åbne noten og læse din besked. Formen gør det også nemt at glide denne note til en kammerat uden at blive set. Hvis du ønsker at folde papir i en hemmelig note firkantet Følg disse trin.

  1. Placer papiret fladt. Når du begynder din note skal skrives på siden af ​​siden nedad til bordet.
  2. Fold langs den lange side to gange. Fold papiret på midten en gang og krølle fold. Så fold det på midten en anden gang og krølle fold. Du skal have en lang, tynd papir.
  3. Opret trekant folder på enderne. Start på den ene ende af det lange stykke papir. Fold det øverste hjørne ned, indtil den møder den nederste kant for at skabe en retvinklet trekant. Ved den modsatte ende af papiret fold nederste hjørne op til den øverste kant til at skabe en retvinklet trekant ved denne ende. Med disse to folder, bør du have et parallelogram form.
  4. Opret en parallelogram. Dette er vanskeligt skridt. Start med den første ende fra det foregående trin. Den øverste punkt af denne trekant danner den rette vinkel af trekanten du opretter i denne fold. Hold dette hjørne og træk den ned, indtil den møder den nederste kant. Krølle kanten. Folde trekanten du har lavet i denne ende i det sidste trin. Du bør bemærke en parallelogram med spidsen fører ned. Gentag denne fold på den anden ende ved at folde hjørnet og trække det op svarende til den øverste kant. Når du er færdig med dette trin, bør du have form som et S vendte sidelæns.
  5. Fold over siderne. Start med den ene ende parallelogram. Hold punkt foroven og folde papiret på en lodret linie, så klappen er over midten firkantet område af papiret. Så med den anden ende foldes papiret under centerfirkanten langs en lodret linje nederst punkt af parallelogram på den ende af papiret. Nu bør du have en firkant med en trekant på toppen og en i bunden.
  6. Fold op fra trekanter. Tag den øverste trekant og fold det mod firkantede form og skub det under trekant, der udgør halvdelen af ​​den midterste firkant. Det putter oversiden ind på pladsen. Drej derefter papiret på hovedet og gentage dette trin for at folde den anden trekant op og ind i firkantede form.

Nu har du oprettet en hemmelig note firkant. Du ønsker måske at øve et par gange, før du prøver at sende en hurtig note under klasse. Folding dette torv tager tid og tålmodighed, og du ikke ønsker at prøve det under mistænkelige øjne en lærer.