Sådan fodrer en kat, der Har fedtlever

Fedtlever er mere almindeligt kendt som fedtlever. Hos katte, denne sygdom er ofte den mistænkte, når en kat, der er overvægtige pludselig stopper med at spise og synes at have nogen appetit.

Uden korrekt ernæring, begynder kattens krop afsendelse oplagret fedt til leveren. De fedtceller opbygge der, fordi de behandles for langsomt, og over tid, kan det medføre, at leveren til at mislykkes. Fedtlever er dødelig, hvis den ikke behandles omgående. Behandlingen af ​​fedtlever sygdom betyder omfatter kostændringer, som du bliver nødt til at følge, hvis du vil have dig kat til at leve et langt og sundt liv med dig. Her er hvordan man fodre en kat, der har fedtlever:

  1. Tag din kat til dyrlægen. Hvis du bemærker symptomer på denne farlige sygdom, tage din kat til dyrlægen med det samme. Dyrlægen behandle sygdommen og give dig omsorg instrukser, herunder en plan for at fodre din kat.
  2. Forstå din kats sygdom. En kat med fedtlever sygdom vil ikke spise på egen hånd. Adskillige uger efter en høj-protein kost kan vende den betingelse, og din kat vil få sin appetit tilbage. Prøv fristende din kat med hans foretrukne rør, men hvis det er blevet så langt, at du har set en dyrlæge for sygdommen, er det usandsynligt, at din kat vil spise det, og du bliver nødt til at begynde kraft fodring gennem et rør.
  3. Fodring gennem et rør. Snarere end at spise fra en skål, er de fleste katte med fedtlever tilført gennem et rør indsat i maven eller spiserøret. Typen af ​​mad er udvandet dåsemad. Dette er sandsynligvis din kats bedste chance for at leve et sundt liv med fedtlever sygdom. Dyrlægen kan give dig forblandet fødevarer eller retninger for at blande din egen. Du bliver nødt til at langsomt at skubbe den bløde mad gennem røret ved hjælp af en sprøjte. Må ikke skubbe det for hurtigt, eller din kat kan kaste den op igen. Kun foder så meget mad som dyrlægen anbefaler, selvom det virker som en meget lille mængde. Prøv at holde dem roligt, når du fodrer dem; har et påfyldningsrør er ikke en meget behagelig oplevelse for din kat.
  4. Hydrat din kat. Katte med denne sygdom ofte bliver dehydreret. Hvis de ikke drikker nok vand på egen hånd, kan det være nødvendigt at give din kat med ekstra væske. Dyrlægen kan vise dig, hvordan du gør dette.
  5. Fravænning din kat væk fra røret. Din kat vil sandsynligvis nødt til at være rør-fodret i flere uger. Det giver tid nok til kattens krop til at behandle fedtet den allerede havde sendt til leveren, og gør det muligt for leveren at genvinde sin rette funktion. Efter dette, kan du prøve at vænne din kat væk fra røret og tilbage på fast føde. Dette kan tage flere forsøg over en periode på et par uger, så vær tålmodig. Selvom sondeernæring en kat kan være en opgave, skal du ikke forsøge at gøre din kat spiser på eget for tidligt. Røret kan komme ud, når din kat er at spise mad nok på egen hånd igen. Tube fodring er meget stressende for din kat, men husk, at din kats appetit stadig vil være meget lav.

Fedtlever er en alvorlig tilstand, der skal behandles omgående. Hvis fanget med det samme og din kat er passet ordentligt, herunder passende ernæring, vil din kat har en meget god chance for at overleve.