Sådan flytter tunge møbler

Flytning ud ville medføre transport af tunge og store møbler, ikke kun de små, samme, når du nyistandsætte dit hjem. Følg disse enkle trin for at kunne udføre denne opgave effektivt.

  1. Vurdere forskel på størrelsen af møbler med vejen. Først skal du sørge for at vurdere, hvordan at passere gennem eller frakørsel områder før de går igennem dem. Dette er ikke blot spare everyoneâ € ™ s energi, men everyoneâ € ™ s tid samt. Sørg for, at alle sider af møblerne har nogen at holde fast i den. Det ville også hjælpe at have en guide eller en â € ~spotterâ € ™, når de flytter, for at fortælle, hvad bedste vinkel for at flytte møblerne effektivt, og for at have nogen til at sikre liftersâ € ™ sikkerhed.
  2. Brug møbler fødder eller møbler sliders. Denne smarte materiale er tilgængelig på alle venlige isenkræmmere. Det ville være godt at købe et par stykker af møbler skydere i forskellige størrelser, så ikke kun du kan arbejde på at flytte tunge møbler, men såvel som andre medlemmer af familien eller dine bevægelige part. Selv med redecorating alle af dig selv, der har møbler skydere vil hjælpe dig afslutte jobbet selv. Alt du skal gøre er at vippe møblerne lidt, enten fremad eller bagud, så indsæt skyderen møblerne under den. Se efter at du har placeret møbler skydere på alle hjørner af møbler, kan du begynde at skubbe og flytte møblerne til den udpegede stedet.
  3. Tøm indholdet af møbler. Ikke alene sparer du energi, men det sikrer også din sikkerhed, når du flytter. Sørg for at du har tømt indholdet af cabinetâ € ™ s skuffer. Også en anden ting du kan gøre, er at transportere kabinettet uden sine skuffer. Dette forhindrer små ulykker, såsom at have skufferne glider på dig, og også for at forhindre yderligere skader på møbler selv.
  4. Hold møblerne tæt på kroppen. Sørg for, at det sker, når løfte tunge genstande. Også når de passerer belastningen til en anden person, skal du sørge for, at den er afleveret inden for niveauet af knæ og skulder for at undgå belastning af modtageren. Når man løfter, så sørg for at du bruger ikke kun din ryg, men dine ben og dine arme så godt. Hold ryggen lige så ofte som muligt for at forhindre lider lændesmerter bagefter.

Selvfølgelig ville det altid være den bedste mulighed for at hyre professionel hjælp fra en bevægende selskab, da de har de nødvendige værktøjer og udstyr til at garantere, at dine møbler er ubeskadiget.