Sådan flytter PS2 spil gemmer mellem en Flash Drive

Bruger du to PS2 spil konsoller og vil gerne medbringe dit spil gemmer? Ikke at bekymre dig, fordi du kan tage dit spil gemmer med dig, uanset hvor du ønsker at gå. Du kan gøre dette ved at placere spil gemmer til et flashdrev, som du kan tage næsten overalt med dig. Lagring af spil gemmer på et flashdrev viser sig at være lidt tricky, men det er gennemførligt. Her er de trin til, hvordan du flytter din PS2 spil gemmer til og fra et USB-flashdrev.

1. Få fat i et USB-flashdrev og software
Sørg for, at det understøtter overførsel af gemte spil fra computeren til gaming konsol.
Hvis du ikke ønsker at støde nogen problemer med kompatibilitet, kan du ønsker at få fat i MaxDrive, en gaming tilbehør bedst kendt for sin evne til at overføre gemte spil af Xbox og PlayStation spillekonsoller. Dens sæt består af et USB-flashdrev, en cd installatør for kopiering af software, og en anden cd, der indeholder software af gaming konsollens software.

Bare i tilfælde af at du allerede har en eksisterende USB-flash-drev, og du ikke ønsker at tilbringe en ekstra krone for en ny, kan du også bruge det. Alt du behøver at gøre, er at omformatere. Gør følgende for at omformatere din flash-drev.

  • Sæt dig et USB-flashdrev til en ledig port på din computer.
  • Naviger til Denne computer og bruge din mus, højreklik på dit USB-flashdrev. Vælg "Format" fra listen over menuen, der befolker.
  • På "Format" dialogboksen, under File System, skal du vælge "FAT".
  • Under Format muligheder, sætte kryds i feltet ud for "Quick Format", og tryk på "Start"
  • Vent omformatere er afsluttet.

2. anskaffe MaxDrive PC-software.
Start din webbrowser og gå til følgende websted: codejunkies.com. Download softwaren og brænde den på en tom disk.

3. Begynd at kopiere spillet gemmer på dit USB-flashdrev.
Pop i den nyligt brændt cd'en til din PS2 og sæt op flashdrevet i en ledig USB-port på konsollen, før du starter spillekonsol. Du vil se vejledningen på skærmen, hvordan at gemme spillet gemmer til USB-enheden tilsluttet til PS2. Vent, indtil overførslen er fuldført, før du tager USB-enheden.

Nu når du har brug for at overføre gemte spil til og fra spillekonsoller via et USB-flashdrev, skal du vælge "USB" som den primære enhed.