Sådan flytter Penge: selvstyret IRA til traditionel IRA

Når du har en selvstændig rettet IRA, du beslutte, hvor du ønsker at investere din pensionskasse. Du har mulighed for at vælge flere investeringsmuligheder i obligationer, aktier, eller bruge dine penge til investeringer pengemarkedet. Du har også mulighed for at investere i private noter og lån, fast ejendom og selskaber med begrænset ansvar.

Med en traditionel IRA, er din pensionskasse portefølje forvaltes af finansielle ledere eller rådgivere, der vil gøre en investeringsplan og styre dine investeringer for dig. Flytning nogle midler fra en selvstyret IRA til en traditionel en til tider øger dine chancer for flere investeringsafkast.

Hvis du vil flytte midler mellem IRAS, her er nogle tips hvad om, hvad du skal gøre.

  1. Undersøg, hvor meget du penge, du kommer til at rollover og fortæl din selvstyret IRA mægler, du har til hensigt at lave en rollover. Nogle mæglere tillade dig at gøre processen online.
  2. Find en betroet traditionel IRA, og åbn en konto hos dem. Tjek online-kilder for at finde den rigtige traditionelle IRA manager. Sats på en administrator-til-administrator direkte rollover at undgå straf og afgifter på yderligere indtægter, hvis du gør det selv. Hvis du fratrådt eller pensioneret fra din nuværende arbejdsgiver, og undlod at åbne en konto for en anden IRA, vil din pensionskasse blive sendt til dig. Hvis du ikke er til rådighed til at åbne en anden IRA konto inden 60 dage, vil IRS indsamle i alt 20% for tidlig tilbagetrækning straf og afgifter på supplerende indkomst.
  3. Fyld op alle de nødvendige formularer med din selvstyret IRA mægler samt med den traditionelle IRA finansiel rådgiver og tilladelsen til selvstyret IRA mægler til at overføre penge til din nye traditionelle IRA konto. Processen kan tage fra en måned til mindre end to måneder.
  4. Check med den traditionelle IRA leder, at fonden overførslen er afsluttet, og få dem udarbejde en investeringsplan for dig. Investeringsplanen er normalt baseret på din alder, din risikovillighed og godt som de gældende markedsvilkår.
  5. Din investeringsplan kan omfatte gensidige fonde, obligationer og aktier. Fast ejendom, samlerobjekter og livsforsikring er ikke inkluderet i en traditionel IRA investeringsplan i forhold til en selvstyret IRA. Det du ønsker at investere i fast ejendom, skal du tilmelde dig med en investering i fast ejendom mægler.
  6. Tjek den Internal Revenue Service hjemmeside for opdateringer om nye afgørelser for IRAS. Der er betydelige reduktioner i bidrag og skatter, når din pensionskasse er fordelt.
  7. Kontroller og sammenligne den traditionelle IRA med en Roth IRA. Der er forskelle i disse pensionsordninger, der kan give mere indtjening for dig.
  8. Mens en traditionel IRA kun kan finansieres ved kontant, overgange, ombygninger og overførsler tillade nogen aktiv, der skal medtages.

Sørg for at tjekke alle de instruktioner, anbefalinger og begrænsninger, når du ønsker at flytte penge mellem IRAS. Sammenlign investeringsplaner præsenteret af forskellige finansielle rådgivere for at få den højeste indtjening for din pension funda € ™ s langsigtede investeringer.