Sådan flytter med din kat

Sådan flytter med din kat
Lær at flytte med din kat.

Så den store dag kommer, og du og din kat eller killing (eller familie af katte, som efter omstændighederne) er ved at bevæge sig rundt i byen eller til en ny by eller land. Hvad man skal gøre? Det kan alle være for meget for dig at håndtere! Jeg er her for at hjælpe dig med mine tips til, hvordan at bevæge sig let med din kat eller killing. Jeg har en god ven Ruthie, og hun flyttede fra Illinois til Minnesota med syv katte og to hunde. Hundene var let at flytte med - hun bare spændt dem med korte snore og sikkerhedsseler, og de var klar til at gå. Kattene var imidlertid en anden sag. Hun fortalte mig, at flytte med katte kan være en udfordring, men at det ikke behøver at være. Jeg spurgte hende, hvordan hun gjorde det. Her er nogle gode tips om, hvordan du flytter med din kat.

Flytning Basics

Uanset hvor du er på vej til, det grundlæggende er stadig de samme:

 • Sørg hvor du går du har dine katte tjekket ud af dyrlægen, før du forlader.
 • Sørg din kats skud er up to date, og gør det i god tid inden din flytning. Nogle lande vil ikke acceptere vaccination poster, der er kun få dage gammel, så du bliver nødt til at tjekke det ud også.
 • Hvis din kat er på særlig medicin eller mad, sørg for at få nok til at vare mindst to uger, hvis du har et problem at finde den, hvor du er på vej til.
 • Har fuldstændig patientjournaler til alle dine kæledyr forud for at flytte, og hvis du rejser ud af landet, for at du får et sundhedscertifikat.

Hold Moving Low-Key

Det vigtigste er ikke at foretage radikale ændringer i din husstand eller rutine, før du går. Hvis du har nogen professionelt flytte dig, enten bord kattene for dagen eller lægge dem i et værelse, du kender movers vil ikke have nogen anledning til at gå ind. Du ønsker ikke nogen til at fare vild skyde ud af en åben dør, fordi de er bange for al postyret. Sørg for at du har alle deres legetøj, et tæppe, deres mad retter og deres kattebakke i rummet med dem. Hvis du pakning selv, kontrollere hver boks, før du tape dem lukket, så ingen kommer tapede i en kasse af mistake.Your kat vil vide noget der foregår, og kan begynde at handle lidt mærkeligt. Bare rolig - det er helt normalt. Pak ikke nogen af ​​deres legetøj, senge, fade, tæpper eller kat træer indtil den sidste dag. Også gøre deres ting en af ​​de sidste ting, du pakke, og hvis du har plads, så tag den med dig, så det kan være en af ​​de første ting, du pakker i dit nye hjem. Sørg for at have en mad og vandskål hvis gå i bil. Hvis du flytter flere katte og har en meget stor bærer eller en kasse for dem, få retter, der vil klemme på døren. De er gode, fordi de ikke vil glide rundt og intet vil spilde.

Berolige Kitty

Tal med din kat og lad ham vide at alt er OK. Det er virkelig fungerer. Du kan forkæle ham mere at tage sine sind off ændringerne i huset. Du kan give ham flere godbidder eller lade ham sove med dig (hvis du ikke normalt gøre det). Dette vil hjælpe Kitty føle sig bedre. De fleste katte vil søge en slags komfort fra hinanden og deres ejere. Hvis du har en kat, der ikke kan lide at rejse, kan du få en beroligende fra dyrlægen. Test altid det ud, før du går - det er meget vigtigt, fordi du ønsker at vide, hvad slags effekt det vil have. Du kan ende op med en kat, der er kablet og hoppende off vægge - og du ikke ønsker dette.

Road Travel

Hvis du kører din kat selv og er nødt til at tilbringe en nat på vejen, finde ud af, hvilke hoteller og moteller vil give dig mulighed for at bo der med din kat. Har de opkræve ekstra, eller har en indbetaling du skal betale for dit kæledyr? Sørg for at bruge din kats egen mad og vandskåle og tage en favorit tæppe eller seng sammen med et stykke legetøj. Sørg for at have et kuld boks til ham, og når du kommer til hotelværelset, vise ham hvor det er. Få ham vant til en sele og snor, og indeholde et navneskilt på selen, der har både den adresse, hvor du skal hen og adresse og / eller telefonnummer af en ven i det gamle kvarter i tilfælde af eventuelle problemer.

Air Travel

Hvis du kommer til at flyve med din kat, kender de regler og bestemmelser for flyrejser med et kæledyr. Har jeg brug for en reservation for min kat? Hvor lang tid i forvejen skal jeg registrere min kat? Hvor mange kæledyr er tilladt i kabinen? Har de tillader luftfartsselskaber i kabinen med dig? Kan du få din kats luftfartsselskab under dit sæde, og hvad er krav til størrelse for en bærer i kabinen? Hvis din kat har at gå i lastrummet, er der et særligt sted for dit kæledyr? Er det under tryk? Er der temperatur begrænsninger, mellem hvilke de ikke vil flyve dyr (dvs. for varmt eller for koldt)? Hvor lang tid før flyvningen skal jeg være der for mit kæledyr? Er der et sted særlige at jeg tjekke dem i? Hvis flyet er forsinket eller omdirigeres, hvad der sker med mit kæledyr?

Sørg for, at bæreren har en dør, du kan låse eller sikre en eller anden måde, og mærke bæreren med både din destination og en vens navn og telefonnummer fra den gamle kvarter. Sikker en stor plasticpose med kopier af dit kæledyrs sundhedsattest og en synopsis af deres lægejournaler. Det er meget vigtigt, at du IKKE fodre dine katte, før du forlader, uanset hvor meget de klager. Du ønsker ikke din kat at få syge i luftfartsselskabet og ikke være i stand til at komme til dem til at hjælpe. Put en yndlingslegetøj eller to i bæreren, sammen med en meget blødt tæppe eller et stykke tæppe. Hvis du bruger et stykke tæppe, kan du ønsker at bruge dobbelt-stick tape i bunden af ​​den til at holde det på plads i holderen.

Der er nu private virksomheder, der vil flyve dit kæledyr for dig eller levere dem i en varevogn. Hvis du vælger at bruge en af ​​disse, har de en erhvervslicens, og hvor længe har de været i branchen? Find ud af om de er bundet, og hvor lang tid det vil tage at få dit kæledyr til din destination. Nogle luftfartsselskaber vil have dig til at bruge et luftfartsselskab selskab med en International Air Transport Association tilhørsforhold.

Flytning Overseas

Hvert år mange mennesker flytter til et nyt land og tage deres kæledyr med dem. Dette kan synes en smule skræmmende, men kan være næsten lige så smertefrit som flytter til en anden by eller ud af staten. Du skal bare nødt til at gøre dit hjemmearbejde først. Du vil ønsker at tjekke med den amerikanske konsulat i det land, du flytter til, og finde ud af, om det land, du flytter til har nogen særlige regler for dit kæledyr.

Hvis du flytter til et andet land, vil de nødt til at være i karantæne? Hvis ja, hvor længe, ​​og hvor? Hvis dette er tilfældet, kender den særlige fødevarer og eventuelle medicin, de kan være på, og sørg for at tage nok med dig for den tid, de kan være i karantæne. Ruthie faktisk fundet et sted, hun kunne købe hende kattefoder, før hun selv flyttede. Vil du have lov til at besøge dem, mens de er i karantæne? Er der et gebyr, som du bliver nødt til at betale for deres vedligeholdelse, mens i karantæne? Vil du betale et gebyr til "import" du kæledyr? Har du nødt til at reservere et sted for dem, hvis de har i karantæne? Hvilke dokumenter har du brug for? Har de brug for nogen særlige vaccinationer? Er min kat nødt til at gå igennem tolden, og hvis ja, hvor lang tid vil det tage? Dette vil normalt ikke anvendelse på en kat, men sørg for dit kæledyr ikke er på en liste over dyr forbudt indrejse landet. Har de nogen aldersbegrænsninger?

For dem af jer vil Britian, er der nu en organisation kaldet Pet Travel Scheme (PETS), der tillader kun kæledyr fra visse lande til at komme ind i Storbritannien og Europa uden karantæne. Du kan tjekke med hjemmesiden kæledyr eller den britiske konsulat til orientering.

Check ind med din dyrlæge

Før dit træk, så spørg din dyrlæge et par spørgsmål, herunder:

 • Hvornår vil min kat skulle have sine vaccinationer fornyet?
 • Er der særlige sundhedsmæssige udfordringer, jeg måske nødt til at inokulering i mit nye land?
 • Hvad andre papirer eller dokumenter kunne jeg brug for?
 • Er mit kæledyr sunde nok til at gøre dette skridt?
 • Er der en frist for at holde min kat i sit luftfartsselskab?
 • Findes der en international organisation af dyrlæger for at gøre det nemmere at finde en i min nye land?

Afsluttende Tips

Nu er det tid til at få dit kæledyr klar til flytningen. Hvis du flyver, kan det være en god idé at tage et billede af dit kæledyr og gøre flere kopier. Tag en med dig, vedhæfte en til transportøren, og hvis en anden optagning du kæledyr, sørg for at de har en kopi også, bare i tilfælde flyselskabet mister dit kæledyr. Hvis du kører dit kæledyr, skal du lægge deres luftfartsselskab ind i køretøjet sidst og sørg for der er masser af luft plads omkring bæreren, så dit kæledyr ikke får overophedet. Læg i deres kasse med udstyr, fødevarer, og eventuelle særlige medicin, du måske har brug for på den anden ende. Hvis du stopper ved en rasteplads, så sørg for din kat får en pause, også. Du kan lade din kat ud og give ham lov til at strække benene, hvis han vil gå i snor for dig. Hvis der er to eller flere, der flytter, skal man bo med din kat på rasteplads, mens den anden går i. På denne måde, du bør ikke have nogen uheld med dig kat eller andre mennesker drilleri din kat gennem bilruden. Hvis det er en varm dag, kan du give din kat en lille smule vand ved at give dem en isterning. På denne måde får de vand, og det vil ikke skvulpe hele bilen.

Hvis du gør dit hjemmearbejde og tage din tid, kan dette være en sjov oplevelse for både dig og din kat. Som Ruthie fortalte mig, kattene var faktisk de bedst opførte dem i flok.

Tidligere Tips

 • Hvordan man finder en Cat Bed
 • Tips om at finde en Lost kat
 • Sådan håndterer killingen eller kat
 • At bringe en ny kat hjem
 • Hvordan man finder en Vet
 • Sådan at give en kat en pille
 • Under en stor foto med din kat
 • Sådan Clean en kats ører
 • Gør dit eget Luftfrisker
 • Cat Sikkerhedstips
 • Navngivning din nye killing eller kat
 • Kitty Birthday Party
 • Hjemmelavet Herbal Flea Collar
 • Hjemmelavet Cat Toys
 • Bringe en ny killing hjem
 • Opskrift på Hjemmelavet Cat Treats
 • Hvordan man laver en Cat First Aid Kit