Sådan flytter et poolbord

Pool tabeller kan vise sig meget vanskeligt at flytte på grund af den form, størrelse og vægt. På et overblik, kan man antage, at flytte et poolbord er vanskelig, besværlig og frustrerende. Men her er nogle tricks af handelen for hvordan man kan gøre opgaven lettere.

Først skal du flere elementer til at fuldføre din opgave. Erhvervelse et par venner til at hjælpe i den tunge løft anbefales. Dernæst vil du ønsker et par værktøjer til rådighed for at gøre dis-samlingen lettere at administrere. Værktøjerne mest tilbøjelige til at lette flytningen ville være et barberblad, topnøgle, klammefjerner, kniv og skruetrækker.

  1. Det første skridt til en vellykket træk er at fjerne lommerne fra bordet. Ofte lommerne er i stand til at blive affyret fra med hånden. For lommer, der er forbundet ved hjælp af en rem, kan hæfte remover bruges til løsrivelse. Med lommerne fjernes slangen bruges til at distribuere boldene bør komme ud let.
  2. Næste, du ønsker at fjerne skinnerne. Skinnerne er normalt forbundet med bolte fra tabellen bund og kan fjernes med en topnøgle. Når skinnerne er kommet ud, bør filten også fjernes. Tricket er at undgå at rive eller strække filten. Ellers vil filt skal udskiftes. Filten kan frigøres ved let under anvendelse af et barberblad ved kanterne.
  3. Adskil skifer og løft det af. Du ønsker at have et sæt destination at placere skifer, så det er her, at have fysisk hjælp fra venner kommer i handy. Fjern skruerne, og løsne skifer. Vær opmærksom på at du kan få brug for barberblad igen for at adskille en eventuel lim, holde skifer og ramme fastgjort. Når dette er fuldført, skal du flytte rammen.
  4. Når du har fuldført disse trin, være meget omhyggelig med at gå igennem og sørge for, at alle de nødvendige stykker opsamles og klar til at gøre turen. Møtrikker og bolte vil være behov for samling, når bordet har nået sin nye destination.

Når den nye destination og have flyttet de afmonterede dele i placeringen, det er tid til at samles igen. For at samle poolbord, skal du følge instruktionerne ovenfor i omvendt rækkefølge. Den sværeste del af samling vil være at balancere bordet, og sørg for skifer stykker er niveau og filten er anbringes igen. Hvis der opstår problemer, konsultere en professionel med det samme.