Sådan flytter eller flyt Buske

Nogle gange er det nødvendigt at flytte eller flytte buske. Måske din landskab planer har for nylig gennemgået en overhaling, eller måske du tilføjer et skur eller garage. Selv tilføjelsen af ​​en swimmingpool kan kalde for nogle omarrangere af din værftet. Uanset hvad årsagen, hvis du skal flytte eller flytte en busk, bruge disse tips og forslag til at sikre, at flytningen går glat og dine buske vil fortsætte med at trives.

 1. Små buske kan graves op og flyttes af en person. Hvis din busk er under 3-meter høj, bør du være i stand til at håndtere opgaven på egen hånd. For større buskads, opfordre en ven til at hjælpe dig ud.
 2. Tidlige forår og sene efterår er de bedste tidspunkter at flytte dine buske. Dette er, når der er lidt nyt blad vækst, og planterne er semi-hvilende.
 3. Advance planlægning er nøglen til at sikre din busk vil trives i sin nye placering. Omkring to måneder før flytningen, tage din skovl og grave lige ned i jorden i en cirkel, som omslutter busk, omkring to meter væk fra busk selv. Dette vil bryde op rodklumpen en smule, hvilket gør det lettere at fjerne busk når den tid kommer. Gentag denne proces igen om en måned, før flytningen.
 4. Grave nyt hul først. Du bliver nødt til at vurdere, hvor stor rodklumpen af ​​busken vil være, men generelt det nye hul skal være lige så bred som den cirkel, du har været at grave rundt i busk i sin eksisterende placering at stramme rodklumpen.
 5. Tag jorden du fjernede fra den nye hul og bland det med nogen gødning, kompost eller andre præparater, du bruger i
  din have. Sæt denne side til genplantning.
 6. Hvis din busk har store eller lange grene, forsigtigt pak dem op med sejlgarn og fastgør dem før grave og flytte planten. Dette vil forhindre brud eller skade, mens du flytter busk.
 7. For at fjerne busk, grave omkring samme cirkel, du brugte til at forberede rødderne tidligere. Denne gang, flyt skovl forsigtigt opad, når det er dybt i jorden. Fortsæt med at gøre dette, gå rundt i cirklen, flere gange, indtil rodklumpen føles løs nok til at trække op af jorden.
 8. Løft forsigtigt busk ud med din skovl og placere rodklumpen på en gammel plade eller et stykke lærred. Wrap op rodklumpen at beskytte det skrøbelige rødder. Bær busk til den nye placering af rodklumpen, aldrig af grenene. Hvis busk er for tung, placere den på noget robust og robust, såsom et stort stykke nylonstof, et område tæppe, eller endda en vogn med håndklæder pakket i at holde busk oprejst, og træk det til den nye hul.
 9. Genplante busk i sin nye placering, pakning i jorden med hånden. Sørg for, at jorden er pakket tæt, men ikke så stram som at knuse rødderne. Vand området godt og placere et par inches af barkflis omkring busk. Brug sidesten jord at genopfylde den gamle hul, hvis det er nødvendigt.

Hold øje med din busk for at sikre det trives i sit nye hjem. Det kan tage et stykke tid, før den vender tilbage til perfekt helbred, men under normale forhold farten ikke forårsage meget skade eller skade.

Forsigtig:

 • Du må ikke forsøge at løfte en stor busk på egen hånd. Med rodklumpen fastgjort, kan de være temmelig tunge og akavet.

Tips:

 • Træk ikke busken at få det ud af jorden. Hold grave omkring rodklumpen, løft lidt med din skovl, indtil busk er gratis.
 • Sørg for, at nye placering har nok plads til busk rødder til at sprede sig, når den er flyttet.