Sådan flytter du til et andet land

Sådan flytter du til et andet land

Verden er fuld af muligheder. Og hvis du har fået chancen for at flytte fra dit land til et andet, ikke forpasse erfaringen. Flytning til et andet land indebærer en masse planlægning, men det vil helt sikkert ændre dit liv til det bedre. Her er hvad du skal gøre for at flytte til et andet land.

Trin 1

Ansøg om et pas. At rejse til et land, bortset fra dine egne, loven nu kræver, at du har et gyldigt pas. Ansøg om dette flere måneder i forvejen, så du kan være sikker på at du har det, før du flytter til et andet land.

Trin 2

Ansøg om visum. Hvis du har planer om at arbejde i udlandet, som du er ved at flytte til, vil du også nødt til at ansøge om en arbejdstilladelse visum. Husk, at ikke alle er godkendt til arbejde visa i udlandet, så det hjælper, hvis du har en unik færdighed, der kræves i det fremmede land. Ellers, hvis du kan få en virksomhed til at sponsorere dig og hjælpe dig med at få dit arbejde visum, dette vil forbedre dine chancer for at få godkendt til at arbejde i udlandet. Når det er sagt, bør du også se på dine jobmuligheder inden du rykke dig selv. Sørg for at du har et job at gå til i det fremmede land, eller i det mindste en måde at støtte dig selv, mens du er der.

Trin 3

Kig ind bopælskrav som en amerikansk statsborger. Hvert land, du rejser til, vil have noget forskellige bopælskrav i de nye til landet. Sørg for, at du ved, hvilke dokumenter du skal have for at komme ind i landet, samt hvor længe du er tilladt at bo i dette land.

Trin 4

Lær om landet. Hvis du flytter til et nyt land, hvor sproget er anderledes end din egen, er det bedst at begynde at lære det nye sprog i forvejen. Dette vil hjælpe dig i din første par uger for at blive afviklet. Efter dette, skal sproget kommer naturligvis mere at du interagerer med de indfødte folk der.

Trin 5

Sørge for sundhedspleje. Ofte overset, sundhedspleje er et af de vigtigste arrangementer, du kan gøre, før du flytter til et nyt land. Sørg for, at du har en ordentlig sundhedspleje plan på plads (enten gennem din arbejdsgiver eller på din egen), så i tilfælde af en nødsituation, kan du modtage den rette lægehjælp.

Trin 6

Afslut din finansiering. Når du flytter til et andet land, vil du brug for midler til at overleve der. Før du går, bestemme, hvordan du vil finansiere din flytning. Amerikanske kreditkort kan være ganske dyrt, når de anvendes i udlandet, så overveje at få valuta for det land, du er på vej til. Eller hvis det er muligt, åbne en bankkonto i det nye land og gøre en stor transfer der fra din amerikanske bankkonto. Det skal være stort nok til at hjælpe dig med at få afviklet indtil pengene fra din udenlandske lønsedler begynder at gå ind i denne konto.

Trin 7

Bestem, hvor du vil bo. Det kan være klogt at tage en hurtig tur til det nye land du har planer om at flytte til for at anvendelsesområdet ud mulige områder, hvor du ønsker at leve. Eller i det mindste, tale med de lokale der for at finde ud af de bedste (og værste) steder at bo. Dette vil give dig en bedre idé om, hvor du gerne vil bosætte når du flytter til det nye land, så du vil ikke blive hængende i et hotel i månedsvis, mens du beslutte, hvor du ønsker at leve. Overvej skoler, adgang til hospitaler, nærhed til downtown, og den samlede levestandard, når du vælger din bolig i det nye land, du flytter til.

Trin 8

Begynd at lukke tingene op i USA som din flytning dato nærmer, begynde at lukke ting ned i USA. Betale dine regninger, sælge dine ejendele, som du ikke ønsker at gemme, og luk dine konti. Sørg for, at dine familiemedlemmer har alle dine fremsendelse af oplysninger, således at de er i stand til at kontakte dig i dit nye land.

Trin 9

Book dine fly. Med alt på plads, kan du gøre dine rejsearrangementer. Hvis du tager dit kæledyr med dig til det nye land, sikre, at du har den rette dokumentation fra din dyrlæge, før de rejser. Sørg også for, at dit kæledyrs bur er velegnet til rejser (spørg din flyselskabs politik), og sørge for en billet til dit kæledyr. (Ja, er du nødt til at betale for at bringe din kitty sammen). Bestil alle dine fly mindst en måned forud for din forventede rejsedato.

Trin 10

Pak dine ejendele. Dagen før du forlader, pak dine kufferter! Sørg for at du ikke går over den tildelte begrænset til bagage vægt for dit flyselskab luftfartsselskab. Og tage alle de vigtige formularer og dokumenter, du har brug for at flytte til udlandet med dig i din carryon. Du ønsker ikke at forlægge disse, hvis din bagage bliver tabt. Når du er pakket og alt er blevet kigget efter i USA, er du klar til at flytte til et andet land.