Sådan flytter du en E-handel Site Mellem web-værter

En web hosta € ™ s opgave er at gøre dit eCommerce website tilgængelig på internettet og til at give dig diskplads i deres servere. Uden en web-vært, vil din eCommerce site ikke være i stand til at fungere gnidningsløst. Desværre er der nogle tilfælde, som du har brug for at skifte web værter, såsom en ugunstig stigning i deres prisfastsættelse, deres programmer ikke længere matcher kravene i dit eCommerce site (som øget trafik hjemmeside) eller deres tjeneste simpelthen begyndte at falde. For at sikre en smidig overgang af dit eCommerce site fra en web-vært til en anden, skal du overveje følgende tips:

  1. Søg efter en web-vært, der vil opfylde behovene i din eCommerce site. Der er en række af web vært tjenester, som du kan tilmelde dig med, der tilbyder temmelig rimelige priser. Sørg for at du gør din forskning, så denne gang vil du have en pålidelig web host for at holde din eCommerce site kører.
  2. Rådgive både gamle og nye værter i overførslen. Når du tilmelder dig en ny web vært, anbefaler vi stadig for dig at holde din tjeneste med den gamle i mindst et par uger eller en måned. Det kan koste dig en ekstra måned med den nye service, du har tilmeldt dig med, men det vil helt sikkert minimere sandsynligheden for at støde på problemer under kontakten. Selv når du er langsomt flytter alt til nye web vært, der forretning stadig i gang som sædvanlig på dit eCommerce site ved hjælp af din gamle webhost.
  3. Opret en sikkerhedskopi af alle data i dit eCommerce site. Dette er det vigtigste skridt, der skal udføres med held flytte fra en web-vært til en anden. Gem en sikkerhedskopi af hele indholdet af dit eCommerce site til en cd for at gøre upload på den nye web vært lettere. Sørg for at du kun samle nyttige data for dit websted. Dette er også en god chance for dig at slippe af data, som din hjemmeside ikke længere har brug for.
  4. Sæt et træk dato og rådgive dit websted medlemmer og tilhængere af farten. Hvis du har en lang række medlemmer og tilhængere i dit websted, ita € ™ s bedst at rådgive dem, at du skifter servere, og når det begynder. Vi anbefaler også, at du sætter et træk dato, hvor du har mindre trafik i dit eCommerce site. Dette vil gøre det en lettere meget for dig, når du uploader indholdet af dit eCommerce site til den nye web vært. Når du er sikker på, at alt kører problemfrit på den nye web vært, thatâ € ™ s når du kan helt opsige dit abonnement med den gamle. Ændringer som følge af flytningen (som ændring i e-mail-adresse eller en URL navn), bør forventes at de medlemmer af webstedet.
  5. Rådgive dit domænenavn registrator af web vært flytte. Donâ € ™ t glemmer at rådgive dit domænenavn registrator på farten, så du kan få den trafik foregår på din nye eCommerce site.

Det tager et stykke tid at vænne sig til en ny web vært, og det kan synes som youâ € ™ re starter fra bunden, især hvis du støder på problemer under flytningen. Ved at følge de gode råd WEA € ™ ve forudsat, at flytte dit eCommerce site fra en web-vært til en anden vil sikkert blive en succes.