Sådan flytter Besværlige Ting

Moving er en kaotisk opgave på bedst af gange, men det er vanskeligt at dette job forværres af at skulle flytte akavet ting som voluminøse sofaer, uregelmæssigt formede træningsmaskiner, vandsenge og lignende. Hvis du ikke ønsker at miste dit sind i løbet af sådan en stor opgave foran dig, så skal du følge disse enkle tips til at sørge for, at flytte dine akavet ting går uden problemer.

  1. Gøre nogle måling for at sikre, at alt vil passe gennem døre og gangarealer. Kendskab layoutet af dit nye hjem er vigtigt, især hvis du vil være at flytte i akavede ting. Før du overhovedet tænke på at planlægge en flytning i, er det afgørende, at du inspicere din nye sted først. Mål bredden, højden og længden af ​​døre, gange og trapper. På denne måde kan du planlægge og gøre nogle nødvendige demontering af storskrald møbler eller udstyr. Bortset fra at ansætte den målinger af indgange i dit nye hjem, tage ned dimensionerne af de akavede ting, du ejer så godt.
  2. Wrap sarte og skrøbelige genstande korrekt. Er du en af de mennesker, der bare stædig nok til ikke at smide kasserne og Styrofoam plader, der fulgte med nyindkøbte fladskærms-tv, computer eller køleskab? Godt for dig! Under disse specialfremstillede emballage vil helt sikkert komme i handy i vanskelige bevægelser. Du kan være lettere at vide, at de fine, skrøbelige og ikke at nævne dyre ting er godt beskyttet. Hvis du ikke længere har dem selv, bare sørg for at du afbøde disse punkter enten med dit tøj, aviser eller ekstra skum, før du pakker dem i butikken købte kasser.
  3. Tænk at have vandseng tømt for vand. Vandsenge ikke kun koste en masse penge, de kræver omhyggelig vedligeholdelse og særlige bevægelige teknikker så godt. Sørg for at du har din vandseng pumpes ud tør, før et træk. Du ønsker ikke at slæbe rundt en meget tung, ustabil og altid skiftende vandseng til en stejl trappe, ville du? Husk på, at de, der anvendes i vandsenge materialer kan rive let, hvis ikke korrekt taget sig af, så du måske ønsker at tage nogle ekstra pleje i pakning og udpakning din.

Uanset om du vil være at flytte en tung madras på en trailer, eller har et køleskab rejser stramt inde i en mover lastbil, er det vigtigt at have disse akavet ting fastgjort stramt og sikkert for at undgå ulykker. Køb supplerende sikkerhedsanvisninger stropper som en sikkerhedsforanstaltning. Sure, kan de koste dig lidt ekstra, men det er en god investering, især hvis din familie flytter en masse.