Sådan fjernes Wax fra en Brick Floor

Spurgte: Hvordan fjerner jeg stearin, der har dryppet på en veranda mursten gulv?

Stearinlys lave smukke dekorationer på Kapper og pejse, men når de kommer til at spilde smelte-over, kan de efterlade en frygtelig rod. Mursten er porøse, tillader voks til at gå ud over overfladen og synes at permanent knytte sig der. Fjernelse af voks fra denne mursten kræver lidt ekstra arbejde, men kan stadig ske forholdsvis let. Ved at trække voks op ud af porerne, skal hele pletten fjernes sammen med eventuelle ringe eller misfarvede områder.

Du skal bruge:

 • Ske eller sløv kniv
 • Jern
 • Varmepistol (valgfrit)
 • Aviser eller bløde håndklæder
 • Sprit

Fjernelsen:

 1. Begynd med at skrabe væk så meget voks som muligt fra overfladen med skeen eller sløv kniv.
 2. Når alle voks er fri fra overfladen, er det næste trin at smelte tilbageværende voks, således at den kan fjernes. For at opnå dette, anvendes en varmepistol eller jern (uden damp) til forsigtigt at opvarme og smelte tilbageværende voks.
 3. Når det er smeltet, placere en blød klud eller en avis oven på området og tryk forsigtigt. Voksen skal overføre til avisen eller klud og trækkes ud af mursten. Hvis det er nødvendigt, skal du placere strygejernet på toppen af ​​papiret / klud til at give ekstra varme og holde voks smeltede mens den overfører.
 4. Gentag om nødvendigt, ved anvendelse af ren avis eller klude, indtil al voks fjernes.
 5. Hvis der er voks, som ikke kan nås med avisen eller en klud, kan det være muligt at varme det nok med varmepistol, at voksen vil fjerne. En lille mængde duppe med en blød klud, vil bidrage til at fjerne de resterende voks den arbejder sig op til overfladen.
 6. Hvis voks stadig, kan du prøve at opvarme det, indtil det er blødt og derefter anvende sprit med den bløde klud. Gnid forsigtigt, indtil al voks fjernes.

Yderligere Tips og ideer

 • Vær forsigtig, når du betjener en varmepistol, da det kan blive meget varme og forårsage forbrændinger.