Sådan fjernes vand pletter fra Wood

Spurgte: Hvordan fjerner jeg vand pletter fra en Lundby Doll House? Jeg synes, det er et træbaseret materiale.

Vand pletter kan være ganske svære at fjerne fra træ. Whatâ € ™ s mere, flere faktorer spiller ind: den træsort, typen af ​​pletten, og finish af træ, hvis nogen. På grund af en næsten endeløs kombination af disse variabler ita € ™ s næsten umuligt at give en løsning, der vil arbejde for alle typer af træ. Den følgende teknik har imidlertid konsekvent arbejdet for mange typer af hvide vand pletter. (Bemærk: Trinene præsenteret nedenfor er til at fjerne vand pletter fra færdige træ Hvis du har vand pletter på rå, ufærdige træ, kan du gennemgå de ekstra tips og råd til forslag..)

Du skal bruge:

 • Jern eller Hårtørrer
 • Klud serviet eller gammel T-shirt

Skridt for at fjerne vandet Stain:

 1. Indstil jern til at opvarme (ikke varmt), og gør det muligt at opvarme.
 2. Læg klud serviet eller tee shirt over vandet pletten.
 3. Stryg pletten gennem klædet i 5-10 sekunder, fjern derefter varmen i 20-30 sekunder.
 4. Gentag efter behov, polering let med kluden efter hver 2-3 varme cyklusser.
 5. En hårtørrer kan anvendes i stedet for jern. Sæt den til medium varme og hold 2-4 inches fra pletten. Buff pletten med serviet eller tee shirt, som du varme træet.

Yderligere Tips og råd

 • Relativt nye pletter skal komme ud ganske pænt. Ældre pletter er sværere at fjerne, men du bør se en bemærkelsesværdig forbedring
 • Hvis du arbejder med ufærdige træ, prøv let slibning overfladen for at lysne pletten. Hvis det er umuligt eller doesnâ € ™ t arbejde, så prøv en opløsning af mildt vaskemiddel og vand. Tør derefter skamplet og lad det lufttørre.
 • Andre velkendte metoder, der kan arbejde på færdige træ til at fjerne pletter er en anvendelse af mayonnaise eller jordnøddesmør. Påfør et tykt lag og lad over pletten for mindst fire timer (helst natten over) og derefter tørre af.
 • Efter at have taget skridt til at fjerne en plet fra færdige træ, altid anvende en god frakke møbelpolish og buff grundigt. Selv hvis du var forgæves på pletfjerning, du ønsker at genanvende det beskyttende lag for at forhindre yderligere skader.