Sådan fjernes Super Glue fra Eye Glasses

Spurgte: Hvordan får jeg super lim off briller? Jeg forsøgte at løse mine briller med superlim, men jeg fik det på linsen. Mine linser arenâ € ™ t glas, de er plast, så jeg canâ € ™ t brug neglelakfjerner, da acetone vil påvirke plast. Itâ € ™ s billig superlim. Please hjælp.

Super lim hærder til en form for plastik, så fjerner det fra plastoverflader kan være en udfordring. Der er måder at denne klæbrige stof kan fjernes, som ikke kræver anvendelse af acetone. Selvfølgelig, hvis linserne er glas, det er fint at anvende acetone. Oplysningerne er let at følge og let tilgængelige i vores vejledning Sådan fjernes Super Glue fra Plastic og Vinyl. For plast linser og rammer, skal du bruge metoden til plast. For glas linser og metalstel, bruge den metode, der er fastsat vinyl.