Sådan fjernes Sticky Rubber fra Nylon

Spurgte: Hvordan fjerner jeg klæbrig gummi fra nylon? Gummi elastiske bånd, som jeg bruger til at holde mine kites lukket er omkommet / smeltet med alderen og efterlod en klæbrig rest på stoffet. Stoffet er ripstop nylon, svarende til sejlet i en yacht. Jeg er bekymret for, at et opløsningsmiddel vil beskadige nylon. Håber du kan hjælpe. Mange tak.

Når gummi bryder ned på grund af alder eller hussvamp, kan du ende op med en klæbrig rod. Rengøring det uden at beskadige stoffet kan synes vanskelig, men takket være det, mange folk kalder et "mirakel produkt," løsningen er faktisk ganske enkel. Her er hvad du skal gøre.

Du skal bruge:

 • Goo Gone
 • Ren hvid klud
 • Vatpinde

Skridt til at fjerne gummi:

 1. Goo Gone er let tilgængelige på de fleste supermarkeder og byggemarkeder. Check efter det i rengøring sideskib eller maling afdeling.
 2. I et godt ventileret rum, gælder Goo Gone direkte til den klæbrig rod ifølge etiketten retninger. For at undgå pletter, skal du bruge en vatpind til at anvende det kun for gummi områder.
 3. Vent et par minutter og gentag ansøgningen. Tiden mellem programmer giver Goo Gone en chance for at nedbryde den klæbrige karakter gummi.
 4. Brug ren klud til skamplet væk gummiet.
 5. Gentag om nødvendigt.

Yderligere Tips og råd

 • Hvis Goo Gone ikke tager sig af den klistrede gummi, så prøv at sætte materialet i fryseren. Når gummiet er hærdet, skal du bruge den stumpe spids af en smør kniv eller en ske til forsigtigt skrabe det fra overfladen.
 • Goo Gone kan let plette nogle stoffer. Hvis du er bekymret for din nylon, spot test det først. Vær forsigtig at holde Goo Gone på gummi og det er langt mindre tilbøjelige til at farve.
 • Goo Gone kan være skadeligt eller dødeligt ved indtagelse. Brug altid i et godt ventileret område og holde sig væk fra børn.
 • Brug ikke Goo Gone nær varme eller ild.