Sådan fjernes Sticky Latex fra Hardwood Floor

Spurgte: Hvordan fjerner jeg klistret latex fra hårdttræ gulv? Latexbagsiden på min tæppe er blevet klistret, og 5 × 7 tæppe er nu fast på hårdttræ gulv. Jeg havde ikke en pude under den, da den har en stor bænk på det og er ikke gået på. Min husholderske sagde, at hun ikke tørre under det og lade fugt. Jeg vil rydde dette off korrekt, da mit hjem er en historisk hjem, og gulvene er originale. Tæppet bliver smidt ud og erstattet. Tak!

Denne metode er sikker og meget effektiv, når det kommer til at fjerne klæbrige messer fra de fleste overflader, herunder færdige hårdttræ. Hvis dine gulve er ufærdige, tjek yderligere tips og råd til et alternativ, der vil arbejde på din type gulvbelægning.

Du skal bruge:

  • WD-40
  • Klud skuresvampe

Skridt til at fjerne den Sticky Latex:

  1. Anvend WD-40 til latexen. Det er bedst at arbejde i små sektioner.
  2. Vente op til fem minutter. Tykke lag af latex kan kræve en længere ventetid for WD-40 til at trænge ind og arbejde. WD-40 vil bryde bindingen mellem latex og gulvet og gør det muligt at blive fjernet.
  3. Når det begynder at løsne sig, begynde at tørre latexen væk med kluden skuresvamp. Sørg for at ændre puder, når de er limet op med latex at opretholde en effektiv rengøring.
  4. Gentag, indtil alle af latexen er fjernet.
  5. Brug en blød klud til at fjerne eventuelt resterende rest fra WD-40.

Yderligere Tips og råd

  • Selvom WD-40 vil ikke tørre på gulvet, er det stadig bedst at arbejde i små afsnit.
  • Når du er færdig, skal du bruge din almindelige gulv renere at fjerne WD-40 fra gulvet. Hvis resten forbliver, vil det skabe en farlig, glat område.
  • Hvis dine trægulve er ufærdige, vil de fleste forsøg på rengøring pletter gulvet. Brug i stedet fint sandpapir for at fjerne rod. Når det er ren, at re-slut matche resten af ​​gulvet.