Sådan fjernes ridser fra plexiglas

Spurgte: Hvordan fjerner jeg ridser og slidmærker fra plexiglas? Jeg har brug for at rense visir på en motorcykel hjelm.

Plexiglas tilbyder et sikkert alternativ til elementer, der ellers skulle være lavet af glas. Imidlertid kan det hurtigt blive ridset og udvikle en uklarhed fra almindelig brug og rengøring. Fjernelse af disse ridser og bringe din plexiglas brik tilbage til livet er blot et par skridt væk.

Du skal bruge:

 • Plastic Scratch Removal Kit (anbefales Novus)
 • Bløde klude

Skridt til at fjerne ridser:

 1. Der er forskellige grader af ridser. Meget mindre overflade ridser, der ser mere som en tåge, lys ridser og tunge ridser, der er dybere og mere vanskelig at fjerne.
 2. Den Novus Sættet indeholder tre forskellige rengøringsmidler samt klude er nødvendige for anvendelsen. Den første løsning er for tunge ridser. Dette er den mest aggressive renere. Anvend det rigeligt til de tunge ridser på plexiglas.
 3. Brug en fast skrubbe bevægelse, bevæger sig frem og tilbage. Hold kluden i en 90 graders vinkel med bunden. Fortsæt gnide indtil der kun fine ridser tilbage.
 4. Det vil kræve nogle albue fedt at fjerne disse ridser, så don € ™ t blive afskrækket, hvis de don € ™ t forsvinde lige med det samme. Disse produkter anvender slibemidler til forsigtigt udjævne overfladen og gnid væk bunden for at gøre det blande i. Disse er ikke fyldstoffer.
 5. Brug en ren klud til at tørre væk enhver resterende polish. Må ikke springe dette trin, eller det vil efterlade den slibende polish, og resultaterne vil ikke være positiv.
 6. Brug en ren klud til at anvende den fine fjerner ridser på overfladen. Gnid den på i en cirkulær bevægelse.
 7. Fortsæt polering i en cirkulær bevægelse over hele overfladen, indtil polish tørrer til en let dis.
 8. Fjern polish ved polering af overfladen med en ren klud.
 9. Endelig ren og polere overfladen med plastik polish. Dette vil give plexiglas, der sluttede udseende, den havde, da den først blev købt.

Yderligere Tips og råd

 • Hvis youâ € ™ re på udkig efter en hurtig, nem fix for dybe ridser, kan de fyldes med lim. Du skal blot anvende nogle Elmerâ € ™ s lim med en blød klud. Gnid den over bunden og tørre overskydende. Det vil tørre klar og vil udfylde hullet i bunden som efterladt. Det vil ikke se nye som ovenstående metode, men det giver et hurtigt fix.