Sådan fjernes ridser fra glas komfur toppe

Spurgte: Hvordan fjerner jeg ridser fra sort, glas komfur? Jeg kogte på vores nye sort, glas komfur, og gryden kradset i overfladen. Mens overfladen var stadig varmt, forsøgte jeg at tørre bunden med en klud. Det efterlod en klud-lignende stribe, der ikke vil komme ud. (Plus scratch jeg forsøgte at fjerne. HJÆLP!

For det meste, når du ridse en sort, glas kok top, bunden er der for at blive. Dog kan lyse striber poleres væk med relativ lethed. Hvis du har striber, en mindre ridse, eller ønsker at forbedre en større ding, prøv fremgangsmåden angivet nedenfor. Så tjek den nederste sektion til madlavning tips og råd til at undgå ridser i fremtiden. Et par små skridt vil holde din komfur i ny tilstand gennem års brug.

Baking Soda Metode:

Du skal bruge:

 • Bagepulver
 • Bløde klude
 • Vand

Skridt til at fjerne Scratch:

 1. Lav en løs pasta fra bagepulver og vand. Sørg for, at pastaen er en våd en, som tørre eller slibende stoffer, der ikke bør anvendes på kogepladen. Det bør være sammenhæng i budding.
 2. Påfør den direkte til COOL komfur, gnide forsigtigt.
 3. Tør rent.
 4. Buff tør med den anden klud.

MAAS Metal Polish Creme Metode:

Desværre, hvis ridser er dybe, er der lidt der kan gøres for at fjerne dem. Men for overfladiske skrammer, nogle gange de kan buffed ud med metal polish. Succesen vil variere med den type komfur samt farve.

Du skal bruge:

 • MAAS Metal Polering Crème (findes på Wal-Mart eller online)
 • Bløde klude eller
 • Bomuld bolde
 • Vand
 • Skrubbe pad

Skridt til at fjerne Scratch:

MAAS Metal Polering Crème er tilgængelig på mange butikker, herunder Wal-Mart. Det findes i samme område som metal polish og rengøringsmidler med rengøringsmidler. Der er en lille slibemiddel, svarende til guldsmedens rouge i denne creme, der kan buff ud mindre overflade ridser og holde din kok top ser nye.

Begynd ved at teste en lille, mindre indlysende område først.

 1. Påfør en lille mængde af crème til et stykke vat eller en blød klud.
 2. Gnid det over overfladen ved hjælp af små, cirkulære mønstre.
 3. Tør med en ren klud fugtet med vand.
 4. Gentag efter behov.
 5. Hvis bunden er, kan anvendes en lille mængde til en blid skrubbe pad og gned over området.
 6. Selvom det kan være fristende at holde skrubbe, undgå over skrubbe, da dette kan beskadige overfladen værre og forårsage en kedelig plet. Hvis bunden ikke fjernes, kan det enten være for dyb eller fremstillet af et materiale uforenelig med denne løsning.

Yderligere Tips og råd

 • Skrub ikke et glas kok top med slibende materialer. Skuresvampe eller kornede rengøringsmidler kan ridse glasset mere og efterlade en mat finish.
 • Med de fleste spild, tillader komfur køle af, før rengøring. Sukkerholdige udslip vil dog pit ovnen. Rengør dem, så snart den er afkølet nok til at være sikker at røre ved.
 • Kontrollér bunden af ​​dine gryder og pander, før du bruger dem på et glas top komfur. Enhver brændt på fødevarer partikler kan forårsage skade på din kok top, som er ringe eller forhøjninger udformet på bunden af ​​en gryde.
 • Flyt aldrig din pande frem og tilbage på et glas komfur. Varmt eller koldt, friktionen i træk kan forårsage ridser.