Sådan fjernes Pesticid Stains (sølvoxid) fra Interior Walls

Spurgte: Hvordan fjerner jeg pesticider pletter (sølv oxid) fra væggene i vores hjem? Vi havde udryddelsen gjort for fugl mider. Pesticidet blev sprøjtet på toppen af væggen og løb ned i striber. Det tørrede denne måde på væggene. Hvordan kan disse pletter fjernes? Vi forsøgte regelmæssige rengøringsmidler, vand og skrubbe. Den glans af pletten kommer fra, men jeg kan stadig se, hvor noget løb ned af væggene.

Wall striber kan være umuligt at fjerne, især i flad maling. Hvad ligner resten af ​​noget efterladt ofte beskadigelse af selve malingen, og den mest praktiske løsning er normalt at male. I mange tilfælde kræver mindre tid og kræfter på at gøre, end det gør at forsøge at rense væggen. Hvis du har glans eller halvblank maling, dog kan du have en vis succes med følgende teknik.

Du skal bruge:

 • Klar ammoniak
 • Bløde klude
 • Cool vand
 • Bucket
 • Fan til ventilation
 • Øjenbeskyttelse
 • Handsker

Trin til fjerne pletten:

 1. Sæt blæseren op til ventilation. Åbn vinduer og døre når muligt. Ammoniak har en stærk lugt, så vær særlig omhyggelig med ventilation, når der arbejdes i små områder.
 2. Bland 1-2 kopper klar, ikke-opløsning af ammoniak med omkring en gallon koldt vand. Undgå at bruge varmt eller dampende vand. De ammoniak dampe er ikke så stærk, når du bruger koldt vand.
 3. Iført beskyttelsesbriller og handsker, begynder at vaske væggen med rengøring løsning. Start i bunden og arbejde dig op.
 4. Når væggen er blevet renset, skylles straks. Langvarig kontakt med kemikalier kan forårsage mere skade på malingen.
 5. Hvis det ikke virker, må du ikke gentage renseprocessen. Hvis pletterne ikke fjernes, skal du male området.

Yderligere Tips og råd

 • Når du vasker vægge, altid starte i bunden og arbejde dig op. Selv hvis snavs er nær toppen, behøver du ikke ønsker vand eller rengøringsmidler til kører over tør maling nedenfor. Dette er en primær årsag til striber, som kan være svært at skjule eller fjerne under nogen omstændigheder.
 • Hvis du har matchende maling (eller rester af den eksisterende maling farve), kan du måske kun at male de farvede områder. Hvis farverne ikke passer præcist, vil det sandsynligvis kræve malerarbejde hele rummet eller væg.