Sådan fjernes opvaskemiddel Pletter fra Keramisk Gulvbelægning

Spurgte: Hvordan kan jeg fjerne opvaskemiddel pletter på min keramiske gulv? Jeg har splash mærker på mine off-white keramiske gulvfliser. Har jeg ødelagt mit gulv, eller er de stænk den faktiske farve af mine fliser? Behøver jeg at skrubbe resten af mit gulv? Kunne de opvaskemidler har ødelagt mine fliser? Desperate ...

De fleste opvaskemidler er sikre for de fleste overflader. I dette tilfælde er det mest sandsynligt, at detergenten har arbejdet gennem et lag af snavs og udsat den sande farve af fliserne. Hvis de har været på plads i flere år, er der en god chance for, at fliserne kan have udviklet et lag af misfarvning som følge af brug. Hvide fliser er meget vanskeligt at holde hvidt, når de er placeret i en tung trafik område, såsom køkkenet. Heldigvis keramik gulve er let at rengøre. Hvis fliserne er beskadiget, vil du kunne se en forskel i belægningen. Det kan endda være muligt at føle en uslebne område på fliserne. Hvis et beskadiget område eksisterer, vil det ofte ser kedeligt som den blanke belægning fjernes. Hvis man ser på gulvet i en vinkel og ikke bemærker nogen kedelige pletter eller udstenede områder, flisen er stadig i god stand. Efter en grundig rengøring, vil pletterne forsvinde og dine gulve vil se bedre ud end nogensinde. Her er to artikler, der giver dig yderligere oplysninger om rengøring af keramiske gulve. Held og lykke!

  • Sådan Clean en Kitchen Floor

  • Sådan Clean keramiske fliser