Sådan fjernes Olivenolie fra betongulv og smedejern

Spurgte: Hvordan kan jeg rense olivenolie fra et betongulv og smedejern skærmen dør? To flasker olivenolie blev brudt af en assistent i døråbningen fra vores garage i køkkenet. Der er stadig nogle pletter på grund af forkert rengøring. Nogen forslag?

Olie kan være en vanskelig slags rod at rydde op, men denne metode vil arbejde på selv de største, krepere olieudslip. Lånt fra bilindustrien, kan du regne med det til at gendanne betongulve og andre overflader til den tilstand, de var i, før olien nogensinde rørt dem.

Du skal bruge:

 • Brake Cleaner
 • Handsker
 • Kattegrus (eller olie tør)
 • Rene klude
 • Broom
 • Støv pan

Trin til fjerne pletten:

 1. Først sætte på dine handsker. Bremse renere er nogle grimme ting.
 2. Følgende sikkerhedsforanstaltninger på dåsen, spray bremsen rengøringsmiddel direkte på betonen, så det dækker olie pletten.
 3. Følg renere med kattegrus eller olie tør. Drys nok på toppen for at dække pletten fuldstændigt.
 4. Lad kattegrus og bremse renere at sidde på pletten i et stykke tid, så kuldet kan absorbere pletten. Dette kan tage fra et par minutter til et par timer, afhængigt af sværhedsgraden af ​​pletten.
 5. Fej kuldet i en støv pan. Pletten skal være væk.
 6. Gentag om nødvendigt.
 7. For at rense olien fra smedejern, sættetid kluden med Brakleen.
 8. Brug klud til at tørre Brakleen over oliepletter.
 9. Efter aftørring grundigt, bruge den anden klud til at rense resterende renere fra smedejern.

Yderligere Tips og råd

 • Brake renere virker ved straks tegning olie til overfladen. Den kattegrus eller olie tør derefter opsuger rod for nem fjernelse. Pas dog, mens det virker på smedejern og beton, vil det damamage fleste andre overflader.