Sådan fjernes Oliebaseret maling fra Polstring

Spurgte: Hvordan kan jeg fjerne en udvendig oliemaling fra min autostol? Min mand og jeg var at male en out bygning. En eller anden måde, da han låste sikkerhedsselen i bilen, han må have haft nogle på hans hånd, wasnâ € ™ t tør. Der er to små smpots på bagsiden af sædet. Malingen er Valspar udvendig olie laden (rød) maling. Sædet er stof. Jeg håber du kan hjælpe. Tak!

Oliebaserede malinger fremlægge en særlig rengøring situation, fordi de fortynder er nødvendige for at løsne malingen kan have skadelige virkninger på polstring. I disse rengøringsmidler situationer, er det meget vigtigt at teste et lille område først at sikre, at farven ikke er beskadiget. Når testen området går godt, bruge retningslinjerne nedenfor for at fjerne pletter fra indtrækket.

Du skal bruge:

 • Fortynder for den specifikke type maling (hvis der ikke fortynder er angivet på etiketten, skal du bruge terpentin)
 • Vand
 • Vatpinde
 • Bløde klude
 • Mild sæbe eller rensemidler
 • Gummihandsker

Skridt til at fjerne maling:

 1. Forbered dit arbejdsområde ved at samle alle de materialer og åbne alle Cara € ™ s døre. Hvis du bruger denne teknik indendørs åbne vinduerne. Terpentin og fortynder kræver tilstrækkelig ventilation som røgen kan være usundt at indånde.
 2. Hvis pletten er frisk, duppes det med en ren klud for at fjerne så meget som muligt.
 3. Se etiketten på malingen kan at fastsætte en passende fortynder til at bruge. Hvis der anbefales ikke tyndere, start med terpentin.
 4. Dyp spidsen af ​​en ren klud i fortynder eller terpentin.
 5. Dup med kluden. Som farven begynder at overføre til kluden, skifte til en ren del af kluden, re-fugtes med fortynder og duppes igen.
 6. Fortsæt blotting indtil alle malingen fjernes.
 7. Hvis pletten er lille eller stædig, dyppe en vatpind i malingen tyndere og fugte det godt.
 8. Dup pletten med fugtet vatpind.
 9. Følg denne ved at duppe med en ren klud.
 10. Fortsæt denne proces, indtil pletten er fjernet.
 11. Efter alle malingens er væk, vaske området ved at duppe med mild sæbe eller vaskemiddel blandes med vand og en ren klud.
 12. Vask indtil al fortynder fjernes.
 13. Skyl ved at duppe med rent vand.
 14. Dup efter med en tør klud, og lad området lufttørre helt.
 15. Kassér alle brugte fortynder hensigtsmæssigt.

Yderligere Tips og ideer

 • Oliebaseret maling, der er tørret, er meget mere vanskeligt, hvis ikke umuligt, at fjerne. Tendens til at pletten straks for de bedste resultater.
 • Beskyt altid hænderne og vær forsigtig, når du arbejder med fortyndere. Mange af dem er brændbart og skal bortskaffes korrekt.
 • Hvis malingen er kun på overfladen af ​​polstring, kan det være muligt at barbere malingen ud af overfladen. Tag en engangsskraber og forsigtigt gnide det langs overfladen af ​​polstring. Brug ikke for meget pres, eller det vil skære flere af polstring fibre, og det vil efterlade et mærke. Bare skrabe overfladen, og malingen vil blive skrabet væk.
 • Denne metode er sikkert for at fjerne maling fra alle vand-safe indtræk.
 • Der er en række af microfiber indtræk, og det er vigtigt at vide, hvilken en, du arbejder med før rengøring. For mere information om de forskellige typer, se vores guide Sådan Clean Microfiber Furniture.