Sådan fjernes mug fra en pakke og spille

Spurgte: Hvordan rengør jeg en lille smule af mug fra min Sona € ™ s pakke og spille måtten? Det er tre, tynde plader indpakket i dæmpning. Det er dækket med et modstandsdygtigt materiale plet, og hele stykke foldes i tredjedele. Vi tog det ud for at rense den, og må ikke have fået undersiden tørret grundigt nok. Hvordan får vi det ud?

Pack og Afspiller eller kravlegårde er designet til at blive stedet rengøres kun. Nogle betræk er aftagelige og kan vaskes, men de fleste er permanent fastgjort til bestyrelsen baser. Hvis dækslet kan vaskes, skal normal rengøring fjerne meldug og skimmel pletter. Hvis det canâ € ™ t blive fjernet, skal du følge disse trin for at få øje på ren og fjerne formen fra stoffet.

Du skal bruge:

 • Vand
 • Bløde klude
 • Eddike
 • Bleach (for hvide covers kun)
 • Simple Green
 • Sunshine

Skridt til at fjerne Mold:

 1. Begynd med at blande en del vand med en del eddike.
 2. Fugt en blød klud med blandingen og gnid det over formen pletten.
 3. Hvis stykket er hvid, en lille mængde blegemiddel blandet med vand (holde løsning svag, så det doesnâ € ™ t svække stoffet) og gnid det på pletten ved hjælp af den samme metode som i trin 2.
 4. Hvis formen er, spray området med Simple Green og tør forsigtigt med en fugtig klud.
 5. Når formen er fjernet, skylles området fuldstændigt at fjerne eventuelle rester fra rensning produkt. Dette er især vigtigt, når du bruger blegemiddel som de kemikalier vil svække fibrene, hvis lov til at sidde på dem i længere tid.
 6. Efter skylning, trykke på en tør klud eller håndklæde på området for at absorbere den ekstra vand.
 7. Lad stykke til luft tørre helt.
 8. Hvis det er muligt, skal du indstille brik i solen for at tørre. Solen er en naturlig skimmel killer og vil bidrage til at forhindre mug og meldug i at vende tilbage.

Yderligere Tips og råd

 • Svampesporer kan være vanskeligt at fjerne, selv om pletten er væk. Kontroller området ofte for returnering skimmel eller meldug. Hvis den vender tilbage, har sporerne ikke er fjernet eller aflivet.
 • Lægger varen i direkte sollys i flere timer vil bidrage til at dræbe eventuelle resterende sporer.
 • Brug ikke skrappe rengøringsmidler i områder, hvor barnet vil spille. Sørg for at alle rengøringsmidler er grundigt fjernet.