Sådan fjernes maling fra Wood Trim

Spurgte: Hvordan fjerner jeg maling fra træ trim? Vi købte for nylig en 100-år gamle hjem, der har alle de oprindelige træværk. Det er stadig færdig rart, men når den tidligere ejer havde malet væggene, de dryppede maling på de fleste af træ trim. Er der en måde at fjerne malingen uden at skulle fjerne træet og omlakering det?

Teknikken til fjernelse af tørre maling spild af træ trim vil afhænge af, om malingen er oliebaseret eller latex. Disse skridt vil lede dig gennem begge metoder.

Du skal bruge:

 • Rene klude
 • Denatureret alkohol
 • Fin sandpapir korn
 • Mineralsk terpentin
 • Ren fugtig klud

Trin til fjerne pletten:

 1. Hvis malingen er latex, alt du behøver at gøre for at fjerne det er gnid det med en klud og denatureret alkohol. Gamle eller tyk maling kan kræve en vis indsats, men det denatureret alkohol fungerer godt uden at beskadige træet nedenunder.
 2. Hvis denatureret alkohol ikke virker, har du sandsynligvis oliebaseret maling. Sand det let med fint sandpapir korn, pas på ikke at "grave" til trim ved oversanding. Stop når hovedparten af ​​malingen er væk, selv om nogle farve tilbage.
 3. Næste Tør de farvede pletter med en klud og mineralsk terpentin. Du må ikke overwet træet, da mineralsk terpentin kan beskadige træet, hvis det opsuger i.
 4. Tør til sidst alle områder, der er blevet berørt af mineralsk terpentin med en ren fugtig klud. Lad ikke trim vådt. Tør den af ​​med en blød klud, hvis det er nødvendigt.
 5. Hvis nogen af ​​trim er misfarvet, røre det op med en træ-finish reparation pen eller anvende en plet at matche.

Yderligere Tips og råd

 • Selv om mange latex maling spild kan rengøres med sæbe og vand, vil det denatureret alkohol give bedre og hurtigere resultater med alderen maling.