Sådan fjernes lugt fra kostume smykker

Spurgte: Hvordan du fjerner brassy lugt fra kostume smykker, en halskæde i særdeleshed? Jeg har flere kostume halskæder, der har en lugt, og jeg kan lugte det, mens jeg har det på. Det lugter som en messing knap, og det gør mine hænder lugter den måde, når jeg sætter halskæde på. Selv når smykker var nyt, det lugtede den måde. Hjælp! Tak!

Kostume smykker er ofte lavet af billige eller uædle metaller, der korroderer hurtigt. Som et resultat, er de tilbøjelige til at reagere med kroppens olier eller sved at producere en ubehagelig lugt. Nogle mennesker er naturligvis mere tilbøjelige til at samle op på duften end andre, men alle skal mærke en forbedring med regelmæssig brug af et smykke renere udpeget til metal i smykker. Hvis det ikke virker, giver denne enkle trick en chance:

Du skal bruge:

 • Tandpasta (almindelig hvid pasta)
 • Blød strittede tandbørste
 • Vand
 • Tør håndklæde

Skridt til at fjerne Lugt:

 1. For de bedste resultater, skal du fjerne smykker inden rengøring. Du ønsker ikke at vaske det, mens du har den på ... eller gør du?
 2. Klem en lille mængde tandpasta på tandbørsten.
 3. Gnid forsigtigt børster over smykker, der tager sig at komme ind i krinkelkroge.
 4. Skyl smykker af under rindende vand. Brug børste, hvis nødvendigt for at hjælpe med at fjerne alle tandpasta.
 5. Blot med et tørt håndklæde, at fjerne så meget af fugt som muligt.
 6. Lad stykket lufttørre før bære det igen.
 7. Gentag efter behov. Hvis du sjældent bære smykker, kan du rense det efter hver brug for varige resultater.

Yderligere Tips og råd

 • Du må ikke overse en god rengøring som en løsning, selv om duften var der, da de smykker var helt nye. Det kan have været håndteret, før du købte den, udløser lugten, eller det kan have været opbevaret i et fugtigt miljø. Fugtighed er ofte en synder af korrosion.
 • Hvis du ikke ønsker at få smykker våd under rindende vand, skyl tandbørsten indtil tandpastaen er væk derefter bruge den til at rense pastaen fra smykker. Rengør med en køkkenrulle og lad det tørre.
 • En alternativ metode til en virkelig indviklet stykke er at droppe det i en kop eddike. Den eddike vil arbejde for at hjælpe den lugt, selv om det ikke vil polere ligesom tandpasta vilje.
 • En gammel, brugt tandbørste fungerer godt på mere sarte stykker. Bare sørg for at det er ren, før du begynder.
 • Tandpasta er en stor hjem afhjælpe, men smykker rengøringsassistenter er altid en god mulighed også. Bare sikre, at renere er sikker at bruge på alle dele af smykker.