Sådan fjernes Ink fra Porcelain

Spurgte: Hvordan kan du fjerne pen blæk fra en porcelæn vask? Min pen brast, mens jeg var ved at skrive, og jeg løb over og sætte det i vasken. Nu canâ thereâ € ™ sa blå ring i vasken, og jeg € ™ t rense det.

Ink kræver et opløsningsmiddel eller rengøringsmiddel, som kan bryde det ned, så det kan fjernes. Heldigvis porcelæn giver en hård overflade, der kan tåle de fleste rengøringsmidler. Følg retningslinjerne nedenfor for at starte med de mindste slibende / kemiske rengøringsmidler og arbejde op til mere kraftfulde applikationer, indtil pletten er fjernet.

Du skal bruge:

 • Hairspray (den billige slags tendens til at fungere bedst)
 • Mr. Clean Magic Eraser
 • Sprit
 • Acetone neglelakfjerner eller acetone
 • Mild sæbe
 • Vand
 • Spray flaske (valgfrit)
 • Papirhåndklæder eller bløde klude

Skridt til at fjerne blæk:

* Test altid en lille skjult sektion første til at sikre renere vil ikke have skadelige virkninger på overfladen af porcelæn.

 1. Begynd ved at anvende hårspray til blækket området. Man kan sprøjte det på, men det kan være lettere at få en god coating ved at fjerne låget og hælde nogle på.
 2. Lad det sidde i et minut, hvis det er muligt, men ikke så længe, ​​at det tørrer. Hairspray indeholder alkohol, hvilket er, hvad løfter trykfarven.
 3. Tør området rent med en blød klud. Påfør mere hårspray hvis det er nødvendigt for at holde området fugtig.
 4. Gentag efter behov.
 5. Hvis pletten stadig, fugte en Magic Eraser og forsigtigt gnide over området. Disse viskelædere er let slibende så undgå at bruge for meget pres, men de ofte giver fremragende resultater på disse typer af overflader.
 6. Hvis pletten stadig er synlig, skal du bruge en ren klud fugtet med acetone neglelakfjerner (eller almindelig acetone), og gnid området og fjerne pletten.
 7. I det usandsynlige tilfælde, at pletten er stadig på overfladen, skal du fugte en blød klud med sprit og bruge det til forsigtigt krat området.
 8. Gentag efter behov, indtil pletten er helt ophævet.
 9. Endelig rense området som normalt for at fjerne eventuelle rester fra rengøringsmidler. Brug en mild sæbe til at rengøre overfladen og skyl helt.

Yderligere Tips og ideer

 • Regelmæssig hvide tandpasta er en anden alternativ renere, der kan anvendes til blæk pletter. Du skal blot anvende og gnid forsigtigt med en blød klud. Skyl og lad området tørre.
 • Goof Off er en kommerciel renere, findes på ethvert stormagasin, der har haft succes med at fjerne mange typer pletter, herunder blæk.