Sådan fjernes Ink fra et Lamp Shade

Spurgte: Hvordan fjerner jeg blæk fra en lampeskærm? Jeg har for nylig købt en Peter Plys lampe til min daughterâ € ™ s værelse. Skærmen har Pooh bear designs på det, men i dele, har blæk splatters. Hvordan kan jeg sikkert fjerne disse pletter?

Blæk på dekorative lampeskærme kan være vanskelig at fjerne. Mens blækket, du vil fjerne, kan komme ud, kan det tage noget af den dekorative print med det. Brug stor forsigtighed, da du fortsætter at rengøre. Det er bedst at altid spotte teste et skjult område først for at se, hvordan farveægte det oprindelige design er. Så, for at få øje på rent blæk fra lampeskærme, giver dette klassiske hjem afhjælpe en prøve.

Du skal bruge:

 • Sprit
 • Q-tips eller vatpinde
 • Lint rulle eller støvsuger med børste
 • Fnugfri klud

Trin til fjerne pletten:

 1. Hvis lampen skygge er støvet, skal du først fjerne støvet med en fnug rulle (flade nuancer), eller et vakuum med en børste vedhæftet fil (plisserede nuancer).
 2. Når youâ € ™ ve fjernet eventuelle løse støv, sættetid i slutningen af ​​en vatpind i sprit og forsigtigt duppe den direkte mod blækket.
 3. Skift til en ren vatpind hyppigt, pas på ikke at overføre blæk fra vatpinden til lampeskærmen.
 4. Hvis skyggen er stof og bliver for våd, skal du trykke en ren, fnugfri klud mod overfladen for at udslette væk overskydende fugt.

Yderligere Tips og råd

 • Test for farveægthed på et skjult område, før du begynder.
 • Gnid ikke vatpinde eller klude bomuld mod skyggen. Det kan beskadige stoffet og / eller sprede blækklat. Brug altid en mild blotting eller rullende bevægelse i stedet.
 • For nogle typer af stof, kan du have bedre held med hårspray end sprit. For at styre anvendelsen af ​​hårspray og undgå at sprøjte områder af lampeskærmen upåvirket af blæk, dyppe Q-tip direkte ind i sprayflaske eller for en aerosol kan sprøjte det direkte i låget og dyp vatpind i skålen .