Sådan fjernes Ink fra en bærbar Cover

Spurgte: Hvordan kan jeg fjerne pen fra en Dell XPS M1330 Laptop dække? Jeg eller anden måde fik pen på den røde låg del. Itâ € ™ sa matte type maling med sortering af en gummi føler det. Jeg forsøgte nogle sprit hidtil uden held. Iâ € ™ m bare bekymret om brug noget, der kan tage malingen af også.

Ifølge Dell, disse XPS M1330 dækker er meget holdbare og de fleste markeringer kan fjernes med et mildt rengøringsmiddel og vand. Her er et par flere henstillinger, der er blide nok til de fleste overflader og kan fjerne blæk mærker. Husk altid at teste en lille, skjult område for at sikre, at farvningen ikke påvirkes.

Du skal bruge:

 • Mr. Clean Magic Eraser
 • Sprit
 • Acetone neglelakfjerner
 • Mild sæbe
 • Vand
 • Vatpinde
 • Papirhåndklæder eller bløde klude

Skridt til at fjerne blæk

* Test altid en lille skjult sektion første til at sikre renere vil ikke have skadelige virkninger på overfladen eller farven på låget.

 1. Den første og sikreste rengøringsmetode er at fugte en blød klud med vand og forsigtigt rengøre området med en mild sæbe.
 2. Skyl området ved at tørre ren med en anden ren klud, der er fugtet med rent vand.
 3. Mr. Clean Magic Viskelæder er meget effektive til at fjerne alle former for pletter fra forskellige materialer. Fugt svampen let og forsigtigt gnide det over blækket mærker. Undgå at bruge for meget pres, da det kan være slibende hvis en masse tryk påføres.
 4. Skyl med vand på en ren klud til at fjerne rengøring rester.
 5. Hvis pletten stadig, Fugt en vatpind med sprit og tør forsigtigt med blækket.
 6. Skyl ved aftørring med en klud fugtet med rent vand.
 7. Hvis ingen af ​​de ovennævnte løsninger virker, så prøv at tørre området med neglelakfjerner. Fugt en vatpind med neglelakfjerner og tør forsigtigt det over blækket indtil den fjernes.
 8. Rens området grundigt med vand og en ren klud for at fjerne eventuelt resterende neglelakfjerner.

Yderligere Tips og ideer

 • Et andet middel, der er sikkert for de fleste overflader er regelmæssig hvid tandpasta. Du skal blot anvende og gnid forsigtigt med en blød klud. Skyl og lad området tørre.