Sådan fjernes hårfarve fra Wood Laminat

Spurgte: Hvordan rengør jeg hårfarve ud lamineret træ? Jeg formåede at få permanent hårfarve på en træplade i min badeværelse. Itâ € ™ sa glans panel, så jeg tror, ​​ita € ™ s lamineret eller lakeret. Iâ € ™ ve prøvet neglelakfjerner, eddike og sæbe. Har jeg forseglede det i eller er der noget håb?

Hårfarve på badeværelse frysere er et fælles problem, og heldigvis, en, der kan normalt afhjælpes. Her er nogle enkle teknikker og rengøringsmidler, der vil hjælpe med at gøre oprydningen lidt lettere.

Du skal bruge:

 • Bagepulver
 • Eddike
 • Vand
 • Bløde klude
 • Mr. Clean Magic Eraser

Skridt til at fjerne den Dye:

 1. Begynd med den enkleste metode først, Mr. Clean Magic Eraser. Du skal blot fugte svampen og gnid det over de farvede område. Ofte vil dette fjerne farvestoffet, især hvis overflade er blank og godt forseglet.
 2. Hvis pletten ikke forsvinder, blande en pasta af eddike og bagepulver. Det bør være tyk nok, at det ikke vil køre, når den anvendes.
 3. Spred det over farvede område og lad det stå i 15 minutter.
 4. Tør den væk med en ren, blød klud.
 5. Det kan være nødvendigt at gentage dette et par gange for fuldstændigt at fjerne hårfarve.
 6. For yderligere rengøring magt, at krat med en skrubbe pad eller Magic Eraser fjerner bagepulver pasta.
 7. Når pletten er fjernet, skylles området grundigt og tør efter med en blød klud.

Yderligere Tips og råd

 • SOS pads er almindeligt anvendt til at fjerne hårfarve. Mens sæbe i puderne er effektivt til fjernelse af farvestoffet, puder selv kan være slibende og ridse overfladen. Brug dem grundigt, så ikke at fjerne finish.
 • Selvom neglelakfjerner fjerner farvestoffet, vil de også fratage finish fra Wooda € ™ s overflade. Hvis træet er et laminat, kan det ikke blive påvirket, men det bør ikke anvendes på færdige træ. Test altid en lille, skjult område først, før der arbejdes på pletten i midten af ​​døren.