Sådan fjernes Gips fra Hair

Spurgte: Hvordan får jeg gips ud af håret? Så vores ven lavet en dum fejl at sætte gips (taget fra en baby casting kit) i anotherâ € ™ s hår for en photo shoot. Det så pæn, men nu er vi canâ € ™ t få det ud! Weâ € ™ har prøvet at bruge en smule eddike (måske didnâ € ™ t lad det trække længe nok), baby olie og alt andet vi kunne tænke på. Men hidtil har kun omkring 20% af gips er fjernet, og stykker af håret bliver trukket ud med forsøgene. Please hjælp!

Hvis youâ € ™ ve haft den uheldige oplevelse af at have gips fast i dit hår, kan du have lært på den hårde måde, at det gør ikke € ™ t give op let. Hera € ™ sa tostrenget angreb, der involverer knofedt og lidt vand, for at løse selv de mest genstridige situation.

Du skal bruge:

 • Hammer (eller en anden hård, fast genstand)
 • Pincet
 • Varmt vand
 • Shampoo
 • Badekar eller brusebad
 • Håndklæde

Skridt til at fjerne Gips:

 1. Det første trin er at fjerne så mange store klumper som muligt. Hvis klumper er i længere stykker af hår, spredt håret over et bord og har en anden forsigtigt bryde bidder af gips off ved at ramme dem med en hammer. (Brug ikke en hammer eller lignende direkte mod eller på anyoneâ € ™ s hoved.) Med kortere hår, forsøge at bryde stykker fra hinanden med en pincet eller bare klemme dem mellem fingrene.
 2. Nøglen til at fjerne resten af ​​gips er varmt vand. Da gips er vandbaseret, vil det bryde op og opløses, når lov til at suge længe nok. For at starte processen, grundigt våd berørte hår.
 3. Wrap håret i et håndklæde, turban stil, og lade det forblive våd i flere minutter.
 4. Re-vådt hår og gentag håndklæde turban proces. Fortsæt med at gøre det, re-fugte hver 15 minutter, indtil gips føles blød og eventuelle resterende bidder kan trækkes fra håret eller brudt fra hinanden med fingrene.
 5. Når gips synes bøjelig, shampoo som normalt i en varm (eller varmt) bad eller brusebad.

Yderligere Tips og råd

 • Når du arbejder med gips nær hår, herunder øjenbryn, øjenvipper, facial hår og fine streger, anvende en generøs lag vaseline for at forhindre gips klistrer.
 • Hvis håret bliver våd længe nok, vil gips kommer ud. Hvis det ser ud som ita € ™ s ikke kommer ud, skal du sørge for at håret forbliver meget vådt i længere tid. Denne metode vil kun fungere, hvis gips ikke begynder at tørre mellem soakings.