Sådan fjernes Gaffer Tape Rest fra kabler

Spurgte: Jeg vil gerne vide, hvis du har en rengøring tip til mit specifikke problem også. Min mand arbejder som lydtekniker, og en del af, er ​​udstyret en flok af lange, 65 fod, tykke kabler. For at sikre, at ingen snubler lidt disse kabler, bruger han gaffer tape til at fastsætte kablerne til gulvet. Men når koncerten er forbi, og han fjerner båndet, kablerne er alle klistret. Jeg har prøvet at rense dem en gang med ethanol, men du er nødt til at skrubbe dem virkelig hårdt, og det er ikke meget sjovt efter de første par fødder. Også, jeg gætte, det er ikke for god til kablerne enten. Så har du et tip om, hvordan at få rester af gaffer tape off?

Når en selvklæbende eller tape anvendes til at holde kablerne på plads, vil de sandsynligvis være dækket med klæbrig rest. Fjernelse gaffer tape rester fra kabler er nemt med det rigtige produkt. Du vil blive overrasket over, hvor ubesværet opgaven bliver, når du giver denne metode en chance!

Du skal bruge:

  • WD-40
  • Rene klude

Skridt for at fjerne resten:

  1. Fugt kluden med WD-40. Generelt er det mindre rodet at sprøjte rag, end det er kablet, men hvis kablerne er virkelig klæbrig, kan det fungere bedre at henvende sig direkte til kablerne.
  2. Kør klud fugtet ned en længde af kablet. Forsøg ikke at skrubbe endnu. Først du ønsker at få WD-40 på resten, så det kan begynde at gøre arbejdet for dig.
  3. Efter et par minutter, begynder aftørring med samme WD-40 klud fugtet med anvendelse af tryk for at fjerne limen.
  4. Gentag med et frisk lag WD-40 efter behov. Heavy rest kan kræve mere end én ansøgning om WD-40 til at arbejde gennem hele rod.
  5. Når limen er væk, skal du tørre det hele kabel med en ren, tør klud til at fjerne eventuelt resterende rester.

Yderligere Tips og råd

  • For særligt klæbrige situationer, kan du bruge en klud skuresvamp i stedet for en klud. Det vil give mere "pift" uden at beskadige kablerne.
  • Hvis snavset ikke tager plads på bænken, så sørg for at anvende en god frakke WD-40 og tillade 5-15 minutter for at det virker, før du prøver at tørre resten væk.
  • Der er andre produkter til at fjerne klæbrige rester, herunder baby olie, sprit og Goo Gone.