Sådan fjernes fnug fra nye håndklæder

Spurgte: Hvordan fjerner jeg fnug fra nye håndklæder? Når jeg køber nye håndklæder, de har en masse fnug. Jeg vaske håndklæder før jeg bruger dem, men der er stadig en masse fnug. Hvad skal jeg gøre ?.

Nye, bløde håndklæder er vidunderligt indbydende, indtil du bruger en og ender dækket i farvet fuzz. De bløde fibre af nye håndklæder virker som en magnet til at indsamle fnug, støv og andre små partikler. De holder dem fast. Nøglen til at fjerne denne overskydende fnug er at løsne det og bryde den statiske binding med håndklæde, således at det kan fjernes. Selv om det sikkert vil gå væk med tiden, her er et par trin, der kan fremskynde processen.

Du skal bruge:

 • Tørretumbler ark
 • Tørretumbler
 • Vaskemaskine
 • Tørrestativ

Skridt til at fjerne Lint:

Der er to skoler til at tænke, når det kommer til at tackle den fnug. Den første er at bruge tørretumbler ark til at bryde den statiske bånd, der holder fnug på plads. Men føler nogle mennesker, at brugen af ​​tørretumbler ark påvirker sugeevne niveau af servietten.

 1. Hvis du bruger tørretumbler ark, placere tørre håndklæder i tørretumbleren med et par tørretumbler ark.
 2. Kør gennem en kort 30 minutters cyklus.
 3. Tørretumbleren vil ryste løs meget af fnug og tørretumbler ark vil hjælpe det til at frigive fra overfladen af ​​servietten.
 4. Hvis du er imod at bruge tørretumbler ark i din håndklæder, bare vask og tørring dem vil fjerne fnug så godt. Det kan dog tage et par flere cyklusser.
 5. Vaske håndklæder som normalt.
 6. I stedet for tørring i tørretumbler, hænge håndklæder til tørre (uden er bedst).
 7. Vinden fra vind vil bidrage til at ryste løs ekstra fnug. Slå dem, kan hjælpe så godt.
 8. Uanset hvilken metode du vælger, være indstillet på at gentage det flere gange, før fnug når et normalt niveau.

Yderligere Tips og råd

 • Vidste du, at overskydende fnug er et tegn på en høj kvalitet håndklæde? De egyptiske bomuld håndklæder kræve op til 10 skyllevand og tørringer før de når en "normal" fnug niveau.
 • Nye håndklæder er belagt med en særlig kemisk, der kan holde dem fra at være absorberende. For at fjerne denne belægning hurtigere, tilføje nogle hvide eddike til vask.
 • Tilføjelse af en kop salt til vaskevandet vil hjælpe sætte farven så håndklæder ikke falmer så hurtigt.
 • For at tilføje lidt mere stil til dit håndklæde-udstyrsstykke, forsøge at gøre dig selv et håndklæde skildpadde!