Sådan fjernes Dye overførsel fra Rubber urrem

Spurgte: Hvordan kan jeg rengøre blå jean farvestof fra min hvide, gummi ur rem? Jeg har lige købt en Michael Kors hvid ur, men mine blå jeans, med en vis kontakt, har allerede farves remmen. Er der en måde at fjerne denne blålig plet? Jeg har prøvet sæbe og vand, acetone og alkohol. Det har fjernet det en lille smule. Er der en måde at blege det fuldstændigt eller i det mindste forbedre det?

Hvis du har prøvet de sædvanlige metoder til at rense en gummi ur rem, hvoraf de fleste omfatter sæbe og vand eller alkohol-baserede væsker, uden succes, her er et par tricks, du kan prøve. I de fleste tilfælde bør en af ​​disse teknikker forbedre udseendet af dit ur rem, hvis ikke det vender tilbage til sin tidligere herlighed.

Du skal bruge:

 • Hvid blyant viskelæder
 • Mr. Clean Magic Eraser
 • Blegemiddel
 • Hvid klud
 • Sikkerhedsbriller
 • Vand

Trin til fjerne pletten:

 1. Den nemmeste ting at prøve er en almindelig blyant viskelæder. Den er perfekt til at fjerne mærker og pletter fra gummi og fungerer som en charme! Brug hvide viskelædere som de lyserøde dem kan efterlade lyserøde pletter.
 2. Hvis en almindelig blyant viskelæder ikke virker, så prøv en Mr. Clean Magic Eraser eller lignende produkt. Du skal blot fugte svampen og gnid det over de farvede område.
 3. Hvis det ikke gør det, få fat i dine beskyttelsesbriller og gå videre til næste trin.
 4. Bland fire dele vand med en del blegemiddel i en kop eller lille skål. Du får brug for mindre end ¼ kop af den færdige løsning, så kun blande en lille mængde.
 5. Iført øjenbeskyttelse, fugte en hvid klud med blandingen. Brug ikke en farvet klud. Du vil sandsynligvis overføre farve fra kluden uret bandet og gøre dit problem værre.
 6. Ising forsigtigt blegemiddel mod pletten på uret bandet. Må ikke over anvende blegemiddel eller overlade det til mere end et par sekunder, eller du kan beskadige gummiet.
 7. Hvis det er nødvendigt, øge styrken af ​​opløsningen ved tilsætning af lidt mere blegemiddel. Gør dette i små intervaller for at udsætte gummi urrem til så lidt blegemiddel som nødvendigt.
 8. Blot og gentag efter behov, hvis du ser forbedring.
 9. Når pletten er fjernet, skylles bandet godt med vand for at fjerne alle blegemiddel rest.
 10. Hvis pletten stadig blandes RIT Dye Remover med en lille mængde vand for at lave en pasta.
 11. Spred pastaen på de farvede område og lad det sætte i et minut.
 12. Skyl med vand og tør efter med en blød klud.
 13. Gentag om nødvendigt.

Yderligere Tips og råd

 • Når du har bandet rent, behandle det med Armor-Alle klude lavet til vinyl bil interiør. Denne nemme taktik vil hjælpe med at beskytte båndet fra pletter og udtværing. Gentag hvert par uger for maksimal effekt.
 • Vær forsigtig med acetone på gummi urremme. Det kan begynde at nedbryde gummi og gøre bandet føler "klistret". Når det er gjort, kan det være svært at vende.