Sådan fjernes Chapstick fra en Aquadoodle Mat

Spurgte: Hvordan fjerner jeg chapstick ud af en aquadoodle mat? Måtten siger at tørre forsigtigt med kun vand og en svamp. Min 3-årige farvet på det med chapstick.

Aquadoodle måtter er specielt designet til at ændre farve, når der er fugtet med vand. Producenten anbefaler spot rengøring kun med vand for at holde beskadiger kemiske sammensætning af materialet. Hvis disse måtter er maskinvaskes, vil de blive plettet og beskadiget. Heldigvis er der en række fremgangsmåder, der kan anvendes til at fjerne chapstick fra tekstiler. Disse metoder kan findes i vores vejledning Sådan fjernes Chapstick fra beklædning. Start med den enkleste og arbejde dig vej gennem listen, indtil chapstick fjernes. Det kan være muligt blot at stryge voksagtig substans væk ved hjælp af de metoder i vores vejledning Sådan fjernes stearin pletter.

Yderligere Tips og råd

  • Arbejde i små sektioner og teste et lille område først at sikre, at der ikke er nogen skadelige virkninger på overfladen af ​​Aquadoodle mat.
  • Overvej tid og materialer det vil tage for at rense måtten. Det kan være mere omkostningseffektivt at blot at udskifte den.