Sådan fjernes Byggeri Lim fra Walls

Spurgte: Hvordan fjerner jeg lim fra vinyl dækket sheetrock? Jeg købte en mobil home. Når hjem blev bygget, bygherrer venstre lim over hele vinyl dækket ark rock. Væggene er hvide med gule lim tværet flere steder. Jeg troede det ville være let at fjerne, men fandt det er klæbet til væggene, så stærkt, at skrubbe vil skade væggen. Er der en mulig løsning for at fjerne limen uden at beskadige væggene?

Konstruktion-grade klæbestoffer er designet til at holde, så fjerne dem fra vægge uden at beskadige din ejendom kan være yderst vanskeligt. Hvis du er i et nyt hjem med sjusket lim ansøgning, er det tilrådeligt at kontakte bygherren eller producent, som de er ansvarlige for oprydning. Hvis det ikke er en mulighed, bør følgende trin forbedre udseendet af dine vægge.

Du skal bruge:

 • Adhesive Remover (almindeligt forekommende i hjem forbedring eller Bilreservedelsforretninger)
 • Malerpensel (lille nok til at bruge med præcision over lim pletter)
 • Lige kant eller barberblad, fortrinsvis i en hånd skraber
 • Klud Scotch skrubbe pad
 • Blød klud
 • Varmt sæbevand

Skridt til at fjerne lim:

 1. Spot teste limen i et skjult område for at kontrollere for både farveægthed og faktiske skader på tapet / maling / væg. Hvis det ikke passere stikprøvekontrol, skal du ikke fortsætte med de resterende trin.
 2. Følg anvisningerne på den selvklæbende remover før brug, især for ventilation behov og ansøgningsprocessen. Det meste af tiden, kan det anvendes sikkert med en malerpensel.
 3. Ved hjælp af pensel, "male" den klæbende remover direkte på klæbemidlet.
 4. Lad det sidde i mængden af ​​tid, der er angivet på den klæbende emballage.
 5. Brug linealen eller barberblad til forsigtigt skrabe limen af. IKKE gouge væggene.
 6. Hvis limen er tyk, kan det være nødvendigt at genanvende. Hvis det er tilfældet, skal du gentage trin 3-5 efter behov.
 7. Hvis kun spor af lim tilbage, krat meget forsigtigt med en tør Scotch skrubbe pad. Tilføjelse vand vil beskadige tapet.
 8. Når limen er blevet fjernet, fugtes en blød klud med varmt sæbevand. (Må ikke gøre kluden våd eller du vil beskadige tapet eller gipsvæg.)
 9. Pat eller skamplet væk eventuelt resterende klæbemiddel remover med den fugtige klud.
 10. Lad det lufttørre.

Yderligere Tips og råd

 • Altid spot test i en skjult stedet, før du forsøger at rense dine vægge. Du har måske ikke lim fast på bagsiden af ​​dit skab væg, men du kan stadig teste væggene for farveægthed derinde.
 • Forsøg aldrig at fjerne lim eller lim fra nøgne gips eller beskadiget tapet. Processen vil hurtigt ødelægge væggene. Indervæg, også kendt som sheetrock er hurtigt ødelagt af fugt og den eneste måde at løse det er at udskifte den.
 • Hvis du beskadige væggen ved fugning tapetet eller gipsvæg, gælder ikke nogen form for fugt til stedet. Stop fjernelse proces med det samme.