Sådan fjernes Body Oil Pletter fra Læder Polstring

Spurgte: Hvordan kan jeg rense kroppen oliepletter fra min italienske lædersofa? Jeg har en 10-årig, meget dyre italienske lædersofa. I årenes løb har vores kropsolier farves sofaen. Jeg har brug for at få det tilbage til den farve, det var. Det er meget skinnende og glat. Tak.

Over tid, kropsolier er ødelæggende for læder og finish, der anvendes på overfladerne. Når kropsolier har trængt ind i overfladen, det kræver professionel rengøring for at fjerne dem. Når der anvendes indre metoder, er det ofte resulterer i fjernelse af læder farve. Når fjernet, vil farven skal udskiftes, hvilket kan være en endnu vanskeligere opgave.

Vælg en pro, som har erfaring med læder og har de nødvendige rengøringsmidler og redskaber til succes fjerne olie uden at beskadige læderet. Almindeligvis vil de bruge en affedtning forbindelse for at trække olierne ud. Det kan tage flere timer, da olierne gå meget dybere end misfarvning, du ser på overfladen. Når alle olierne er fjernet, vil de omfarve læderet om nødvendigt og erstatte den beskyttende finish.

For at forhindre fremtidig misfarvning og skade, anvende en høj kvalitet læder beskytter. Dette vil holde kropsolier fra at blive absorberet i læder. Rengør overfladerne regelmæssigt med de anbefalede rengøringsmetoder for at fjerne eventuelle olie sidder på overfladen.