Sådan fjernes Bleach Lugt fra dine hænder

Spurgte: Fortæl mig, hvis du kan, hvordan jeg kan fjerne lugten af blegemiddel fra mine hænder (når jeg ikke handsker). Tak

Blegemiddel er en stærk kemisk, der har en meget tydelig lugt. Det absorberes hurtigt i ethvert materiale, det kommer i kontakt med, herunder hud. Mens ita € ™ s bedst at bruge beskyttelseshandsker, hvis blegemiddel kommer i kontakt med din hud, youâ € ™ ll kender fra dvælende lugt. Der er en række elementer, der vil fjerne lugten. Her er et par af de mere vellykkede muligheder for dig at prøve.

Du skal bruge:

 • Citronsaft
 • Eddike
 • Skeen Rustfrit stål
 • Mælk

Skridt til at fjerne Bleach Lugt:

 1. Begynd ved at hælde en lille mængde citronsaft / eddike i hånden.
 2. Gnid hænderne sammen i 30 sekunder.
 3. Skyl med koldt vand.
 4. Hvis lugten forbliver eller er meget stærk, fylde en skål med en kop eller to af væsken.
 5. Soak dine hænder i skålen i et minut.
 6. Gentag indtil lugten er væk.
 7. Hvis citron og eddike ikke virker, så prøv en rustfri ske stål eller andet stort redskab.
 8. Hold den under koldt, rindende vand, mens du gnider dine hænder på rustfrit stål. Dette fjerner lugt.
 9. Mælk kan også placeres i en skål og bruges med skeen rustfrit stål. Imidlertid finder mange skeen alene at være effektive.
 10. Når lugten er væk, kan du vaske dine hænder med sæbe og vand for at fjerne eventuelle resterende lugt fra citronsaft eller eddike.

Yderligere Tips og råd

 • I modsætning til populær tro, behøver du ikke ønsker at skylle dine hænder med varmt vand for at fjerne lugt. Det varme vand forårsager porerne i din hud til at spile og tage i mere af det ildelugtende væske. I stedet skumme hænderne grundigt med sæbe, og derefter skylles med varmt vand. Dette vil give sæbe at fange molekyler, så de kan vaskes væk.
 • Bleach kan være skadeligt for huden med længere tids påvirkning. Det er bedst at altid bære handsker, når du arbejder med blegemiddel.
 • Du ønsker en syre for at fjerne blegemiddel. Tomater er en anden sure fødevarer, der kan være nyttige i at fjerne lugte. Prøv at gnide tomatpuré eller sauce mellem hænderne.
 • Disse skridt vil også fjerne løg, hvidløg og andre fødevarer lugte fra dine hænder.