Sådan fjernes armhule Pletter fra Kemisk rensning beklædning

Spurgte: Hvordan fjerner jeg armhule pletter (muligvis gamle) ud af trøjer, der skal være tør renses. Jeg har tre trøjer, der alle har disse sved pletter i armhulerne. Er der nogen måde at slippe af med pletter på dette punkt?

Det er din favorit sweater, og nu er det blevet offer for de grimme, gule sved pletter i armhulerne. Hvis stoffet er sarte, såsom uld eller silke, er det bedst at overlade det til de professionelle. Har sweater professionelt rengøres og har rengøringsassistenter fjerne pletten. Andre stoffer, selv om kun tør ren, kan vaskes forsigtigt og lufttørret. Hvis du ønsker at tackle pletten selv, er der en række forskellige metoder til rådighed i vores vejledning Sådan fjernes Deodorant Pletter fra beklædning. Test altid et lille område først for at se, hvordan stoffet vil reagere. Hvis der er nogen bivirkninger, skal du ikke fortsætte.

Yderligere Tips og råd

  • For information om vask "kun kemisk rensning" tøj, se vores guide Sådan vasker Kemisk rensning beklædning.
  • For at forhindre fremtidige pletter, prøv iført en tynd skjorte under trøje. Denne undertrøje vil absorbere armhule fugt og hjælpe med at forhindre farvning.