Sådan fjerner Silica oprustning på Toiletter og glas brusebad døre

Silica er det stof, som du kan se på dit toilet og bruser døre, når vandet tørrer. Silica efterlader et hvidt stof, der kan gøre dit badeværelse ser rodet. Dette er mest tilbøjelige til at ske, hvis du har hårdt vand kommer ud af din vandhane. Hårdt vand indeholder mange barske mineraler, der kan efterlade aflejringer i vandet. Hvis du finder silica oprustning på dine toiletter og glas bruser døre, er der ingen grund til at bekymre sig, da du kan fjerne det nemt med blot en smule indsats. Find ud af hvordan ved at følge disse enkle tips.

  • B aking soda. Bagepulver er en god løsning til at fjerne pletter og kridtning overflader. Du har brug for en sprayflaske, en gammel tandbørste, bagepulver og varmt vand. Placer varmt vand i sprayflaske. Fyld den 2/3 fuld med vand. Der tilsættes ca. 1 til 2 teskefulde bagepulver. Dæk sprayflaske og ryst. Spray løsningen på dit wc og glas brusebad døre, hvor der er silica oprustning. Bagefter skrubbe silica buildup bruger en gammel tandbørste. Opbygningen skulle komme ret off. Hvis silica depositum er tyk, spray mere af løsningen og krat, indtil du helt fjerne silica.
  • Hårdt vand depositum remover. For en stærkere blanding, så prøv med hårdt vand indskud remover. Du kan købe dette fra isenkræmmere. Et af de mærker, som du kan bruge, er Mineral Magic. Denne type af hårdt vand indskud remover er mild og ikke skader din hud. Du kan bruge det på dræn, badekar, glas, rustfrit stål og andre overflader i dit badeværelse. Følg anvisningerne på flasken for korrekt brug. Det kan også fjerne rust fra overflader.
  • Eddike. En anden husstand element, som du kan bruge til rengøring silica oprustning er eddike. Bland en smule af eddike med vand i en sprayflaske. Spray løsningen på de områder, hvor der er silica oprustning. Lad eddiken virke på overfladen og derefter krat væk silica oprustning. Den surhedsgrad eddike vil reagere med silica og det vil være lettere for dig at fjerne silica pletter på dit toilet eller bruser døren.
  • Citronsaft. Citronsaft fungerer ligesom eddike, men det vil efterlade dit badeværelse med en mere behagelig duft. Ved brug af frisk citronsaft, behøver du ikke at fortynde det med vand. Bare anvende citronsaft på de områder, hvor der er silica pletter og skrub derefter oprustning ud med en tandbørste eller en svamp. Skyl området ud med varmt vand.

Det er de muligheder, som du har, når du ønsker at fjerne silica oprustning fra dit toilet og glas bruser døre. Du kan bruge de naturlige ingredienser først. Hvis silica oprustning ikke kommer fra, kan du prøve at bruge det hårde vand depositum fjernelse. Lad ikke oprustning at blive tykkere. Når du ser nogle oprustning formning, fjerne det på én gang ved hjælp af de metoder ovenfor, så det bliver lettere at rengøre.