Sådan fjerner Meldug fra Tile Grout

Mold og meldug er mest tilbøjelige til at vokse i kolde og fugtige steder. De hængende i revner, sprækker og fliser understøbningsgrouts, især i badeværelse fliser. Vandet og fugt tilstedeværelse i badeværelset hæve skimmel og meldug. Disse er ofte sort mug på flise motorvejsbro, som gør dine gulve ser dyster, gamle og uhygiejnisk. Den sorte skimmel og meldug forårsager dit badeværelse fliser til at blive slimet. Det vil også give off en muggen lugt, der forværrer tilstanden.

Du tror måske, at den muggen lugt og fugt i dit badeværelse er fælles, men ikke ignorere disse betingelser. Sammen med disse er skimmel og meldug problemer, der truer dit miljø og trivsel. Hvilke skridt skal tages for at fjerne meldug fra din flise injektionsmørtel? Her er nogle hurtige og praktiske tips.

  • At finde den rigtige rengøringsmiddel. Det første skridt du kan tage for at fjerne meldug fra din flise injektionsmørtel er at vælge et effektivt rengøringsmiddel. Der er mange muligheder at vælge imellem. Du kan bruge blegemiddel, den fælles husstand rengøring støtte. Du kan gå til klor blegemiddel eller ugiftige ilt blegemiddel. Den billigste og konstant tilgængeligt materiale i dit køkken, som du også kan bruge til at fjerne meldug er bagepulver. Bagepulver pulver kan drysses på flisen injektionsmørtel som absorberer lugt og neutraliserer det. Dette stof er også stor i at opløse kemiske aflejringer ikke kun i din flise understøbningsgrouts, men også i dig hovedbund og hår.
  • Håndtering og rengøring med omhu. Mold og meldug kan være meget farligt for dit helbred. Efter alt, disse er en slags svampe, der lever af ethvert spørgsmål og racer hurtigt selv i komfort i dit eget hjem, som fører os til det andet trin. Brug handsker og masker ved håndtering skimmel og meldug fjernelse processer. Goggles er også meget vigtigt at undgå at få skimmelsporer i dine øjne eller i kontakt med dem på nogen måde. Sæt dit helbred først i ethvert forsøg på at fjerne sådanne organismer fra din flise understøbningsgrouts.
  • Total børstningen. Det tredje trin begynder med anvendelsen af en gammel tandbørste. Begynd ved at børste væk skimmel og meldug aflejringer findes i din flise fuger. I små cirkulære mønstre, løbende skrubbe væk ved hjælp af bagepulver pulver at gøre arbejdet lettere. Du kan gentage processen, indtil de sorte skimmel indlån og slim er fjernet. Hvis du er rengøring et stort gulvareal, kan en hård børste anvendes i stedet for en gammel tandbørste.
  • Øje for øje. Det fjerde trin involverer denne forudsætning. Da vand og fugt er ofte den udløsende faktor for en sådan organisme vækst, bruger den samme element for at fjerne dem. Brug rigeligt med vand til slange ned mug og skimmel findes i din flise understøbningsgrouts. Skyl godt alle de områder med meldug pletter, revner og sprækker, hvor disse er sandsynligvis at spire igen. Du kan skiftevis drys bagepulver, krat derefter vand ned flisebelagte områder og kan gentage processen, indtil mug og skimmel er helt fjernet.
  • Fjernelse af overskydende vand. Det femte og sidste trin giver dig mulighed for at rense flisebelagte områder, der berøres ved at fjerne overskydende vand. Du kan gøre brug af en ren, tør håndklæde, svamp eller gulv moppe til at tørre væk resterne. Sørg for, at problemområder forbliver tør og ren for at undgå gentagelser af skimmel og meldug vækst. Denne proces vil holde dig forblive sunde og give dine flisebelagte områder en ren og ny ydre.

Uanset hvor tilbøjelige flise fuger kan være at mug og skimmel opbygge, kan du altid finde hurtige og nemme trin til at opretholde en ren og sunde omgivelser. Må ikke bare begynde at rense, når organismerne allerede er til stede. Være forsigtige og opretholde en rutine ren for at forhindre mug og meldug at spire især i fugt problemområder som badeværelse fliser. Gør ikke din flise understøbningsgrouts befordrende for skimmel og meldug. Gør det behageligt at se på og befordrende for dig og din familie.